DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Liquorice Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk, Kryderet

 

Liquorice Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Lakrids rives på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Liquorice Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cockney's + 6x Bermondsey Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Cockney’s Liquorice Gin & Tonic er lavet med Belgiens ældste gin, der kan dateres helt tilbage til 1838. Destilleriet blev startet af en omrejsende brite, som navnet Cockney’s også bærer præg af. Efter sin hjemrejse til London overlod han produktionen i hænderne på Jules De Brabandere, som tabte det under en boksekonkurrence til den nuværende familie. Det tog dog tre generationer før de gav sig i kast med destilleringen, men så tog det også fart! Startskuddet lød i 2001 da Luc Waterschoot overtog produktionen.

Spirits Selection 2016’s guldvinder Cockney’s Premium Gin er en forfriskende og krydret gin. Ginnen har smagsnoter af kvanrod, bitter appelsin, spidskommen, grapefrugt og lakrids.

Cockney’s Premium Gin går super godt sammen med Bermondsey tonic, som Bermondsey Mixer Co. Lawrence har produceret i over 3 år.  Det er en simpel tonic med en smuk rav farve, som kommer fra den naturlige, ikke bleget Kininbark. Denne mere anonyme, let bittersøde smag opnås de ved at udvinde kininen på en naturlig måde fremfor med kemi, hvorfra tonicen får dens karakteristiske, gyldne farve. En naturlig og god tonic, som udover Kininbark kun indeholder de naturlige ingredienser af citron, sukker og vand.

Med et finish af revet lakrids på toppen, bliver smagsnoterne af lakrids som findes i ginnen, fremhævet og som sammen skaber en dejlig krydret gin & tonic.

Find og køb Cockney’s Premium Gin lige her!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort