DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Lime Time Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk

 

Lime Time Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Limeskallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Lime Time Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Lind & Lime Gin + 6 Indi Tonic fl. Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Lind & Lime kommer fra Port of Leith Distillery Co., og er faktisk deres første gin. Det er en klassisk gin med tydelige noter af lime, samt en krydret varme fra bl.a. rosa peber. Og så har den en utroligt smuk flaske, der med sit elegante design ville pryde enhver hjemmebar.

Destilleret på i alt 7 botanicals, er denne gin meget velbalanceret. Dens mest fremtrædende smagsnoter er lime og rosa peber, og man kan også tydeligt fornemme enebærrene. Smagen er meget frisk, med en let krydret sødme fra peberen, og syrlige bitre noter fra lime.

I en gin & tonic anbefaler vi en klassisk Indi Tonic sammen denne gin. Hertil bruger vi limeskal som garnish, for at fremhæve smagsnoterne af lime yderligere. Og som med alle vores gin & tonics, serveres den med rigeligt med isterninger.

Navnet refererer til historien bag denne gin. I gamle dage, da man sejlede, fik sømændene ofte sygdommen skørbug, som man i dag ved, skyldes mangel på C-vitamin. Men det vidste man ikke den gang. Dr. James Lind er manden, der fandt kuren mod skørbug. Han opdagede, at hvis sømændene spiste en masse lime, fik de ikke sygdommen. Derfor begyndte man at tilsætte lime til alkohol, som sømændene kunne på med på deres søfart. Og denne historie blev altså til Lind & Lime gin mange år senere, hos Port og Leith Distillery, der også ligger i et skotsk havneområde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort