DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Lime Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

Lime Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Lime Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

254,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Master's Dry + 6 x MG Tonica Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Master’s Lime Gin & Tonic er en klassisk og citrusfrisk G&T, med Master’s London Dry Gin og MG Tonica. Begge dele kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Den dag idag, er ginnen lavet på lokale spanske ingredienser, som enebær, koriander, citron, lime og frisk og sød appelsin. Det giver en skøn klassisk gin, med en god tørhed og en masse friske citrusnoter. Ginnen er lavet som en London Dry Gin, hvor den er destilleret med alle ingredienserne på én gang.

Køb ginnen her!

MG Tonica er en klassisk tonic, der er lavet til at få det bedste frem i Master’s ginnen. Den er meget citruspræget, og får en sødlig smag fra citrussen. Men den har også en god tørhed fra kininen, samt en dejlig kulsyre, der giver livlige bobler til din gin & tonic.

Master’s Lime Gin & Tonic afsluttes med limeskal på toppen, for at tilføre ekstra friskhed.

0
0 varer i alt
Køb gavekort