DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Taronja Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk, Klassisk

La Taronja Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tørret appelsinskive ligges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

La Taronja Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

572,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cabraboc Taronja + 6x Gents Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

La Taronja Gin & Tonic er navnet på denne opskrift med Cabraboc Gin Taronja og Gents Tonic. Det er en frisk klassisk G&T med en let tørhed, en dejlig smag af enebær, og en fremtrædende duft og smag af appelsin.

Gents Tonic kommer fra Schweitz, og er lavet på en bestemt blomst, der vokser i alperne. Gentiana Lutea, som blomsten hedder, giver lette bitre og florale noter til denne tonic, og har også lagt navn til. Det er en meget mild tonic, der giver god plads til ginnens noter. Derfor smager man også tydeligt de spændende noter fra ginnen, i denne La Taronja Gin & Tonic.

Cabraboc Gin Taronja er er en 2019 Limited Edition gin fra Mallorca. Den er destilleret på ingredienser af høj kvalitet. Enebær, nøje udvalgte appelsiner, citroner og klementiner, fra Sóller dalen i Mallorca. Ligesom med de andre gins i serien fra Cabraboc, er denne gin inspireret af den vilde natur på Mallorca. Den lille by i Tramuntana-bjergene, hvor destilleriet hører hjemme, er kendt for sine fantastiske citrusfrugter.

Køb ginnen uden tonics her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort