DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Københavnerstang Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

 

Københavnerstang Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Citronskallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Københavnerstang Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic. Vi giver 3 tonic oveni 

318,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Jawbox Pineapple + 6 x Bermondsey Tonic Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Københavnerstang Gin & Tonic er vores sommerfriske opskrift med Jawbox Pineapple & Ginger Gin Likør og Bermondsey Tonic. Vi har kaldt den Københavnerstang, fordi den smager lidt af den velkendte ananas-is. Perfekt til de varme sommerdage, eller når du trænger til sommerstemning i det grå vejr.

Bermondsey Tonic er lavet ud fra en vision om at skabe en tonic, der giver mere plads til ginnen end traditionelle tonics gør. Derfor er den meget mild i smagen. Den har en let gylden farve, fordi kininen er udvundet uden brug af kemi, der normalt bleger det.

Jawbox Pineapple & Ginger Gin Likør er lavet som en videreudvikling på deres klassiske gin, men er noget anderledes i smagen. Den klassiske gin er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Denne lækre kombination af botanicals giver også spændende noter til Pineapple & Ginger ginlikøren, men de mest dominerende smage er altså ananas og ingefær.

Den søde smag af ananas bliver fremhævet yderligere af tørret ananas, og den får dejlige friske noter fra citronskallen. Alt i alt er Københavnerstang Gin & Tonic bare en skøn og dejlig kombination, der smager af sol, sommer og ananas.

Om destilleriet

The Jawbox Distillery ligger på et over 400 år gammelt gods i Belfast, Nordirland. Her dyrker og høster destilleriet selv den hvede de producerer deres basespiritus på. De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid. Derfor destilleres deres gin også langsomt og ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Derudover gør de også brug af landet omkring godset, hvor de bl.a. plukker en særlig sort af lyng kendt som Belfast Black Mountain Heather der giver ginnen et let, floralt udtryk.

Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede. Denne blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort