DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Kæmpelæske Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk, Sød

Kæmpelæske Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Kæmpelæske Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb, får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

463,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bruni Collin's + 6x MG Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Kæmpelæske Gin & Tonic er inspireret af den velkendte hvide sodavandsis af samme navn. Smagen er af sommer og citrus, og den er meget frisk og sød på samme tid.

Vi har brugt en Bruni Collin’s Gin i den. Bruni collin’s Gin er en spændende og unik gin, som har kraftige noter af citrus, og har en meget unik sødme i sig. Hertil har vi en MG Tonica, som er en frisk og citruspræget tonic. Den har en let tørhed, og skønne bobler. For at komme helt tæt på den originale Kæmpelæske Gin & Tonic smag, har vi toppet den med limeskal. Og den er selvfølgelig lavet på en hel masse isterninger.

Om ginnen

Bruni Collin’s gin er måske en gin som mange går udenom, indtil de har prøvet den. Det er ikke en af vores kønneste flasker, medmindre den selvfølgelig lige falder i ens smag. Designet er lidt særlig og anderledes, og den har faktisk vundet en pris i 2017 for flaskens design. Men uanset om man kan lide designet eller ej, så er det her altså en gin, der skal smages. Smagen er nemlig det, der overtaler de fleste ved denne gin. Det er endda en gin, som mange ikke-gindrikkere kan blive helt forfaldne til.

Det destilleri som producerer denne skønne gin, vil ikke afsløre deres hemmeligheder. Derfor ved vi ikke, hvilke botanicals de har brugt til at trylle den karakteristiske søde og friske smag frem. Men vi ved, at sødmen kommer fra en særlig nedvanding med sukkersirup. Dette sikrer ginnen dens gode smag, der også gør, at den kan nydes for sig selv over en isterning. Denne gin har vundet adskillige priser og medaljer for dens smag.

Skaberne er Manolo Martin, World’s cocktail Champion 2011, og Destilerias Joaquin Alonso, som har destilleret siden 1944.

Køb den som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort