DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

JRE Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Cockney's JRE Gin & Tonic
Udskriv

JRE Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Noter

JRE Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

502,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cockney's JRE + 6x Gents Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

JRE Gin & Tonic er lavet med den nyeste gin fra Belgiens ældste gin, nemlig Cockney’s JRE Gin. Til denne gin bruger vi den schweiziske Gents tonic, der med sine lette bitre og florale noter bidrager til en frisk klassisk G&T.

Gents Tonic er lavet med blomsten Gentiana Lutea, der vokser i de schweiziske alper. Udover at have lagt navn til tonicen, giver blomsten en let bitterhed og blide florale noter. Denne tonic er med sin milde smag helt fantastisk til at lade ginnen skinne igennem. Dens boblende kulsyre giver et lille løft til de spændende smagsnoter fra ginnen.

Cockney’s JRE Gin har sit navn efter de dygtige belgiske kokke fra JRE. Kokkene fra JRE klubben (Jeunes Restaurateurs d’Europe) er blandt de mest innivative i gastonomiens verden. Det er fra JRE restauranterne og det belgiske køkken, at denne gin henter sin inspiration. Resultatet er en fantastisk gin med en sprød smag af enebær, og en kompleks smagspalette bestående af bl.a. skønne jordede florale noter, æble og citrus.

Destilleriet bag ligger i Belgien, og kan dateres helt tilbage til 1838. Destilleriet blev startet af en omrejsende brite, som navnet Cockney’s også bærer præg af. Efter sin hjemrejse til London overlod han produktionen i hænderne på Jules De Brabandere, som tabte det under en boksekonkurrence til den nuværende familie. Det tog dog tre generationer før de gav sig i kast med destilleringen, men så tog det også fart! Startskuddet lød i 2001 da Luc Waterschoot overtog produktionen.

Med et finish af citronskal på toppen, bliver smagsnoterne af citrus som findes i ginnen, fremhævet og som sammen skaber en dejlig frisk klassisk JRE Gin & Tonic.

Find og køb Cockney’s JRE Gin lige her!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort