DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jane’s Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Jane's Gin & Tonic

Det skal du bruge:

  • 40 mi Four Jiggers Gin
  • 100 ml Archibal Tonic
  • 1 Økologisk gulerod
  • 1 Økologisk citron

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Guleroden skæres på langs og ligges i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Jane's Gin & Tonic

 

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

490,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Four Jiggers gin + 6 fl. Archibal tonic Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Denne opskrift med Four Jiggers gin har vi valgt at kalde Jane’s Gin & Tonic. Four Jiggers Gin er en unik dansk gin, som produceres på destilleriet i Slagelse. Her står det 370 liters destilleri fra Arnold Holstein i Tyskland, som er navngivet Jane. Destilleriet er opkaldt efter Four Jiggers grundlæggerens mor, der desværre gik bort for tidligt. Og heraf kommer navnet til Jane’s Gin & Tonic.

Den er lavet med Four Jiggers Gin og Archibald Tonic, som er en rund og let fransk tonic. Den hører til i den mellemsøde kategori af tonics, hvilket bl.a. skyldes at den ikke er lavet på kinin. Hos Archibald bruger de nemlig udelukkende lokale ingredienser, og kinin vokser ikke i Frankrig. Derfor får deres tonic i stedet sin bitterhed fra enebær, men det giver altså en mere mild og rund smag.

Det er super vigtigt at bruge rigeligt med isterninger i gin & tonic, da de helst skal nydes helt kolde. Som garnish i denne opskrift med Four Jiggers gin og Archibald Tonic, bruger vi gulerødder og citronduft. Disse to indgår allerede som ingredienser i ginnen, og ved at bruge dem som garnish, fremhæves de specifikke noter i ginnen.

Om ginnen

Four Jiggers gin er dansk, økologisk og håndlavet på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Ginnen er lavet på 12 nøje udvalgte økologiske botanicals, og har en alkoholprocent på 44,4%. Alkoholprocenten gør at alle ingredienserne bringes i spil, og smagsoplevelsen bliver mere kompleks.

Dens duft afspejler kompleksiteten i sammensætningen, med tydelige enebær. Smagen er varm og fyldig, med dybe krydrede noter af enebær, sort peber og ingefær. De dybe noter blander sig skønt med sprøde citrusnoter. De danske gulerødder bidrager med sødme og grønne nuancer. Den har en lang og blød eftersmag af citrus og enebær, med strejf af korianderfrø.

Four Jiggers Gin er en gin i høj kvalitet, med respekt for råvarerne og naturen.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort