DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Irsk Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Bitter, Klassisk

 

Irsk Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med frisk revet lakrids.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Irsk Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 Gin + 3 tonics. Vi giver 3 tonics ekstra.

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bertha's Revenge + 6x Indi Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Irsk Gin & Tonic er navnet på denne G&T, lavet med den irske Bertha’s Revenge gin. Det er en klassisk G&T til den tørre side, med lette smagsnoter af lakrids. Tonicen fra Indi giver en god klassisk bitterhed til ginnens lette sødme.

Bertha’s Revenge Gin er lavet som en hyldest til Irland. Derfor prydes den af den irske frontfiguren Big Bertha, som var verdens ældste malkeko på 48 år. Ginnen er lavet på et basedestillat på mælkevalle, fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen en karakteristisk fedme og sødme. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Der er altså en masse forskellige smagsgivere i denne gin, der alle bidrager til den gode smag.

Irsk Gin & Tonic er med Indi Tonic fra Spanien, som er en 100% økologisk klassisk tonic. Den har en god kulsyre, og en lækker bitterhed fra kininen. Derudover har den en let sødme fra det økologiske rørsukker. Denne tonic har desuden noter af citrus, appelsinskal, kardemomme.

Som garnish til denne opskrift bruges der revet lakrids. Det gør vi for at fremhæve de noter af lakrids der allerede findes i ginnen. Derudover passer lakridsnoterne bare godt sammen med den andre noter i denne gin, og den lidt runde og fede fornemmelse den giver i munden.

Hvis man er til en mere frisk, men stadig klassisk version, kan vi anbefale vores Bertha’s gin & Tonic. Den er med den mere friske MG Tonica, og med grapeskal som garnish. Derved får den et mere friskt og bittert tvist.

Se opskriften på Bertha’s Gin & Tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort