DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hubba Bubba Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Hubba Bubba Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Riv Hubba Bubba tyggegymmi hen over glasset.
  • Rør let 1/2 omgang.

Bestil igen

Hubba Bubba Gin & Tonic

 Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

390,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Daffy's Mulberry + 6x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Hubba Bubba Gin & tonic er vores opskrift med Daffy’s Mulberry Gin og Indi Strawberry Tonic. Det er en meget sød og frugtig G&T med smag af røde bær og slik.

Indi Strawberry Tonic kommer fra Spanien, og har en intens naturlig smag af jordbær. Den er lavet med en traditionel vandbadsmetode, hvor ingredienserne ligger i blød i alkohol i mange uger. På den måde bevares de naturlige olier fra ingredienserne, hvilket giver den gode smag.

Vores Hubba Bubba Gin & Tonic er selvfølgelig toppet af med revet Hubba Bubba tyggegummi som garnish. Det tilfører en ekstra sødme, og fremhæver den søde smag af slik.

Daffy’s Mulberry Gin er en ganske unik gin fra Skotland, lavet med vilde morbær. Den er slow distilled i små batches, hvilket får selv de fineste smagsnoter frem i ginnen. Der bliver kræset om detaljerne i det skotske destilleri. Duften der rammer næsen er en elegant blanding af røde frugter, varme krydderier, fin spiritus og gammeldags slik. Smagen er rig og frugtig, med en silkeblød fornemmelse i munden. De friske morbær og den stærke gin går i fin balance, og opløftes af fine noter af citrus og rose. Eftersmagen er varm, med en lang krydret smag af saftige morbær.

Køb ginnen som enkelt flaske lige her!

Destilleriet bag Daffy’s Gin hedder Strathmashie Distillery, og ligger i det skotske højland. Her, blandt nåletræer, hylder Chris Molyneaux gudinen Daffy. Hun er ginnens gudinde, og har været det siden 1700-tallet. Daffy er personificeringen og visualiseringen af gin, af smagen, charmen, kompleksiteten og dybden. For Chris er hans kone hans Daffy. Derfor prydes flasken med et maleri af hans kone, som gudinden Daffy. Maleriet er lavet af James Bond plakatkunstneren, Robert McGinnis.

0
0 varer i alt
Køb gavekort