DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Honning Gin & Tonic

Smagsnuancer

Klassisk, Sød

Brand

 

Honning Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld Gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Flamber honning på en ske så dråber at honning lander i glasset
  • Hæld Tonic i glasset.
  • Toppes med enebær
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Honning Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 Gin + 3 tonics. Vi giver 3 tonics ekstra.

672,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Barr Hill + 6x Gents Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Barr Hill Honning Gin & Tonic er lavet med Barr Hill Gin, Gents Tonic, enebær og råhonning. Denne G&T får det maksimale ud af ginnen, da Gents tonic giver god plads til ginnen. Derudover bliver smagsnoterne af honning og enebær fremhævet af garnishen.

Gents Tonic kommer fra de schweiziske alper, og er lavet med en blomst ved navn Gentiana lutea. Smagen er meget let og mild, med bitre og florale noter. Den har en god kulsyre, og giver god plads til ginnen.

Barr Hill Gin er en spændende klassisk gin til den søde side. Den kommer fra Caledonia Spirits Distillery i USA. Det særlige ved denne gin, er at den er lavet på deres egen lokale rå honning. På den måde får den en blød sødme, der går rigtig godt sammen med bitterheden fra enebærrene. Den er helt perfekt til vores Barr Hill Honning Gin & Tonic.

I modsætning til mange af vores andre gins, er denne udelukkende destilleret på to botanicals. Nemlig enebær og ren råhonning i verdens klasse. Men det betyder ikke, at den ikke har mange spændende smagsnuancer. Man kan nemlig smage forskellige florale noter fra råhonningen, der varierer efter årstiden.

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill Gin hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord siden. Deres historie startede i 2011, og i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

Køb her som enkelt flaske!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort