DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ice Tea Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Ice Tea Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Skive af citronskal vrides let ud over og lægges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Ice Tea Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic . Vi giver 3 tonic oveni

520,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö Sloe + 6 x Sådan! Jordbær Hyldeblomst Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Vores Hernö Sloe Gin opskrift ved navn Ice Tea Gin & Tonic, er super skøn og sommerlig. Smagen minder om en dejlig forfriskende is-the, og derfor har vi valgt at kande den Ice Tea Gin & Tonic.

Den er lavet med Hernö Sloe Gin, Indi Strawberry Tonic og tørret citron.  Indi Strawberry Tonic er en spansk tonic med en naturlig sødme. Den har en intens smag af jordbær, og fine noter af hyldebær og citrus. Den er fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode. Det betyder, at flere af de naturlige olier fra ingredienserne er bevaret, hvilket giver en mere kraftig smag.

Hernö Sloe Gin er en skøn ginlikør, med en blød og sødlig smag af slåen. Basen for den er den originale prisvindende Hernö Swedish Excellence gin, som er tilsat friske slåenbær. Smagen er fyldig og sød, og slåenbærrene er den primære smagskilde i denne ginlikør. Forskellige botanicals fra selve ginnen supplerer smagen af slåen, og giver et mere fuldendt indtryk. Noter fra enebær og vanilje, er dem man mest bemærker.

Selvom den fungerer rigtig god i denne Hernö Sloe gin opskrift, er ginlikøren også super lækker at nyde rent. Den kan både nydes med eller uden isterning i et glas.

Køb som enkelt flaske her!

Om destilleriet

Oppe i Nordsverige, ved Härnösand, ligger Sveriges første gindestilleri. Og placeringen er ikke uden omtanke. I den smukke natur findes en særlig ro, der efter egne ord, giver en unik “ginspiration”. Jon Hillgren destillerer her, ikke bare verdens reneste spiritus, men også verdens bedste gin. Ikke færre end syv guldmedaljer er det blevet til. Derudover også to priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competition og World Gin Awards, samt fem Spirits Business Master priser.

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske ingredienser; enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

0
0 varer i alt
Køb gavekort