DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

World’s Best Gin 2020 Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk

 

World’s Best Gin 2020 Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Citronskallen ligges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

World's Best Gin 2020 Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic . Vi giver 3 tonic oveni

466,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö Old Tom + 6 x Gents Tonic Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Denne Hernö Old Tom gin opskrift vandt prisen som Verdens Bedste Gin & Tonic i 2020. Den er lavet med den prisbelønnede Old Tom gin fra Hernö, og en lækker Gents Tonic.

Gents Swiss Roots Tonic har sin oprindelse i Schweiz, og indeholder en blomst ved navn Gentiana Lutea. Blomsten, der vokser i de schweiziske alper, har givet inspiration til denne skønne tonic. Den har en skøn kulsyre, og en meget blid smag. Smagsnoterne er bitre og florale, men på en mild og underspillet måde. Denne tonic er designet til at give ginnen plads, så man virkelig kan smage den.

Hernö Old Tom Gin er lavet på den succesfulde Swedish Excellence gin. Smagen er dog en anden, da deres Old Tom indeholder mere mjødurt, og er tilsat sukker. Hernö Old Tom Gin har en lækker sødme, og en anderledes kompleksitet af forskellige botanicals. De mest fremtrædende smagsgivere i denne gin, er enebær og mjødurt. De komplimenteres fint af stærke florale noter, og et friskt hint af citrus. Sukkeret fuldender ginnen med en blød og smooth fornemmelse, og en intens og sød smag.

World’s Best Gin 2020 Gin & Tonic er klart en anbefalelsesværdig Hernö Old Tom gin opskrift. Men den kan selvfølgelig også bruges med andre tonics.

Køb flasken for sig selv her!

Om ginnen

Hernö gin bliver destilleret på Sveriges første destilleri, langt oppe i det nordlige Sverige. Hvor skoven møder den svenske höga kust, finder destilleriet en særlig ro og “ginspiration”, som de kalder det. Jon Hillgren destillerer her verdens reneste spiritus og bedste gin. Deres Old Tom er kåret som Verdens Bedste gin i både 2017 og 2018, og som Verdens Bedste Gin & Tonic i 2020.

Old Tom stilen kan føres tilbage til 17- og 1800-tallet, hvor gin var en sød og likøragtig spiritus. Den blev typisk sødet med ingredienser som lakridsrod og honning. Sukker var en dyr og eksklusiv vare, og blev derfor sjældent brugt i gin.

Udtrykket Old Tom kommer fra de hemmelige barer og illegale salg af spiritus under forbudstiden i England. Her brugte man skilte med en gammel sort kat, en Old Tom, der viste vej til salget af den søde og forbudte gin.

0
0 varer i alt
Køb gavekort