DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

High Coast Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Tør

 

High Coast Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld Gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld Tonic i glasset.
  • Citronskal vrides over og lægges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

High Coast Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 6 tonic + Gin

1.360,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö High Coast + 6 x Gents tonic Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Hernö High Coast Terroir opskrift giver en super god gin & tonic i høj kvalitet. Den får unikke smagsnoter fra den eksklusive Hernö High Coast Terroir gin. Den er sat sammen med den dejlige tonicvand fra Gents i Schweiz. Som garnish holder vi det simpelt, med en smule økologisk citronskal.

Gents Swiss Roots Tonic er en  tonic fra de schweiziske alper. Den indeholder en bestemt schweizisk blomst, ved navn Gentiana Lutea, der også har inspireret til navnet Gents. Denne tonic er meget mild og underspillet, og er designet til at give plads til ginnen. Den har en skøn kulsyre, og lette bitre og florale noter. Vi har valgt den til denne tonic til vores Hernö High Coast Terroir opskrift, for virkelig at lade ginnen komme til sin fulde ret.

Hernö High Coast Terroir gin er super eksklusiv, da det er en limited edition udgave. Hvert år udkommer der en ny High Coast Terroir gin i en meget begrænset mængde. Der er små ændringer i smag og indhold fra år til år.

Destilleri og botanicals

Langt oppe nordpå i Sverige, ligger Sveriges første destilleri. Det ligger smukt i naturen, ved den svenske höga kust og skønne skovområder. Det er her, Jon Hillgren destillerer. Ikke bare verdens reneste sprit, men også verdens bedste gin. Hernö gin har nemlig vundet samlet over 200 priser.

Hernö High Coast Terroir er lavet med inspiration fra den omkringliggende natur på den svenske high coast. Den er derfor tilsat forskellige botanicals fra den svenske natur. Bl.a. granknopper, hyldeblomst og rønnebær. Smagen er meget karakteristisk, og er tør og intens i munden. Den har komplekse florale noter, med en skøn blanding af søde og krydrede noter. Til sidst har den en dejlig eftersmag af hyldeblomst og røn, og kan sagtens nydes rent.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort