DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Svensk Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Svensk Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Skallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Svensk Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

390,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö SE + 6 x Aqua Monaco Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Svensk Gin & Tonic er navnet på denne Hernö Swedish Excellence opskrift. Den er en super god og klassisk gin & tonic, perfekt for dem der nyder en simpel G&T. “Less is more” kan bruges om denne gin & tonic. For selvom den er ret simpel, er den virkelig god. Det skyldes, at Hernö Swedish Excellence er en helt fantastisk London Dry Gin, og at Aqua Monaco Dry Tonic er en super lækker og meget klassisk tonic.

 Hernö Swedish Excellence gin kommer fra Sveriges første destilleri, langt nordpå, ved Härnösand. Det er den første gin fra Hernö, der sidenhen har fået et spændende udvalg. Den så dagens lys i december 2012, og har klaret sig rigtig godt på ginmarkedet. Den har vundet flere forskellige priser, og blev kåret som Verdens Bedste Gin i 2016.

Manden bag hedder Jon Hillgren, og han destillerer verdens reneste sprit, og verdens bedste gin. Råvarerne kommer fra hele verden, og er alle nøje udvalgte. Der bruges kun økologiske råvarer, og kvaliteten er i fokus. Nogle af ginnens botanicals er bl.a. enebær fra Ungarn, Mjødurt fra England, sort peber fra Indien, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Smag

Ginnen er fin og blød i smagen, med en klar og rund smag af enebær. Blide krydrede noter fra bl.a. peber og kanel smelter sammen med de mere friske og florale noter fra citronskal og tyttebær. Til slut har den en dejlig smag af vanilje.

I denne Hernö Swedish Excellence opskrift har vi valgt at holde det simpelt. Som garnish bruger vi lidt citronskal, for at fremhæve de citrusnoter, der er i både ginnen og tonicen. Vi har brugt en Aqua Monaco Dry Tonic, som er en på alle måder klassisk tonic. Den har en dejlig tørhed, der fint afbalanceres med friske citrusnoter. Derudover er den meget blød, da den er lavet på det fineste mineralvand fra München.

Køb sættet som gaveæske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort