DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Koldskål Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk

 

Koldskål Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Vaniljestangen slås på kanten af glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset. Citrusolier og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Citronskallen lægges på toppen.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Koldskål Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

396,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö SE + 6 x Gents tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Vores Koldskål Gin & Tonic er en populær Hernö gin opskrift fra vores barer. Det er en klassisk gin & tonic i høj kvalitet, med et sødt og sommerligt tvist. Vi har kaldt den Koldskål Gin & Tonic, fordi vi synes at kombinationen af vanilje og citron, minder en smule om koldskål og sommer. Den er lavet på den prisvindende Hernö Swedish Excellence gin, og Gents tonic.

 Hernö Swedish Excellence gin er Hernös første gin, og den ramte markedet i december 2012. Den har fået utroligt meget positiv respons, og har vundet adskillige priser. Den vandt også prisen “Bedste Gin 2016”.

Ginnen produceres på det første destilleri i Sverige. Det ligger højt oppe nord på, ved Härnösand. Jon Hillgren er grundlægger og Master Distiller, og han destillerer noget af verdens reneste sprit, samt verdens bedste gin. Ingredienserne er naturligvis de bedste fra hele verden, og er alle økologiske og nøje udvalgte. Råvarerne består bl.a. af enebær fra Ungarn, Mjødurt fra England, sort peber fra Indien, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Smag

Smagen er let og rund, og domineret af klare og bløde noter fra enebærrene. En skøn blanding af dybe og krydrede noter fra bl.a. peber og kanel, og bløde florale noter fra citronskal og tyttebær, præger denne gin. Eftersmagen har et lækkert hint af vanilje.

Det er en gin med noter af citron og vanilje, hvilket vi har valgt at fremhæve med denne opskrift. For at få den rette smag, der peger lidt i retning af en sød og frisk klassisk Gin & Tonic, har vi valgt en Gents tonic. Det er en mild tonic, der er designet til at give god plads til at ginnen kan udfolde sig.

 Gents Swiss Roots Tonic stammer fra de schweiziske bjerge, hvor der vokser en blomst ved navn Gentiana Lutea. Denne blomst indgår i deres tonic, og har også givet inspiration til navnet. Det er en tonic med milde bitre og florale noter, og en skøn kulsyre.

Køb sættet som gaveæske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort