DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Solbærsaft For Voksne Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

 

Solbærsaft For Voksne Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld Gin i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Hæld Tonic i glasset.
  • En skive af citronskal vrides over glasset så duftnoterne lander på toppen.
  • Citronskallen ligges herefter ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Solbærsaft For Voksne Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 gin + 3 tonic . Vi giver 3 tonic oveni

435,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Hernö Blackcurrent + 6 x Aqua Monaco Organic Herbal Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Denne Hernö Blackcurrant gin opskrift har vi valgt at kalde Solbærsaft for Voksne Gin & Tonic. Den er lavet med den lækre solbær -ginlikør fra Hernö, og Bermondsey Tonic, og den smager skønt af solbær og sommer.

 Bermondsey Mixer Co. står bag den skønne gyldne tonic. Farven kommer fra en naturlig udvinding af kininen, hvor den ikke bliver kemisk bleget. Denne tonic er lavet til at give mere plads til ginnen, end en traditionel tonic. Derfor er den forholdsvis anonym og let i smagen, med milde bittersøde noter.

Netop fordi det er en tonic, der giver meget plads til ginnen, kan man virkelig smage den lækre ginlikør i denne Gin & Tonic. Smagen er sød og sommerlig, med en dejlig blanding af enebær, solbær, vanilje og et strejf af honning. Til sidst skal den have lidt økologisk citronskal på toppen. Så har man med denne Hernö Blackcurrant gin opskrift, en dejlig og forfriskende gin & tonic, med en sød smag af solmodne svenske solbær.

Om ginlikøren

Hernö Blackcurrant Ginlikør er lavet på den succesfulde Swedish Excellence gin. Her er tilsat modne solbær. De får lov til at ligge og trække i ginnen i et par dage, hvorefter de moses. Der er tilsat en smule honning, for at fremhæve smagen af solbær på en blød og lækker måde. Ginlikøren ender med en alkoholprocent på 28%. Smagen er en lækker blanding af enebær og frugtig solbær, med friske grønlige og florale noter, og en dejlig solmoden sødme.

Sveriges første gindestilleri i det høje nord ligger ved Härnösand. Her destillerer Jon Hillgren ikke bare verdens reneste spiritus, men også verdens bedste gin. Hernö har vundet ikke færre end syv guldmedaljer. Derudover også tre priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competion og World Gin Awards, foruden fem Spirits Business Master priser. Placeringen er ikke uden omtanken heller. Ved den svenske höga kust finder destilleriet ro og ginspiration, som de selv kalder det, man ikke finder andre steder!

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske botanicals. Enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, tyttebær fra Sverige, korianderfrø fra Bulgarien, cassia-kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien, bourbon vanilje fra Madagaskar, og citronskal.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort