DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Herbal Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Kryderet

 

Herbal Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • En kvist rosmarin slåes på hånden og lægges i glasset
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

qr-code-two-socks-opskrifter-herbal-gin-tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

575,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Cabraboc Blau+ Aqua Monaco Herbal Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Denne Herbal Gin & Tonic er kombinationen af Cabraboc Gin Blau og Aqua monaco Herbal Tonic. Gin Blau er en unik Limited Edition 2019 gin fra Mallorca. Aqua Monaco Herbal Tonic er en frisk økologisk tonic, med en dejlig smag af urter og citrus.

Tonicen kommer fra Tyskland, nær München, og er lavet på det reneste kildevand. Vandets høje kvalitet tilfører en dejlig blødhed til tonicen, der med sine urtede og citrusfriske smagsnoter, nærmest er som skabt til denne gin. Herbal Gin & Tonic har sit navn efter sin fantastiske smag af krydderurter fra middelhavsområdet.

Cabraboc Gin Blau er, ligesom de resterende Cabraboc gins, inspireret af Mallorca. Den er destilleret på enebær, samt nøje udvalgte botanicals fra middelhavsområdet. Blandt ingredienserne findes bl.a. basilikum, rosmarin, timian og lavendel. Ginnens hint af urtede og florale noter går hånd i hånd med enebærren og skaber en fremragende harmoni.

Køb ginnen for sig selv her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort