DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gold Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk, Kryderet, Sød

 

Gold Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Slut af med tørrede enebær på toppen.
  • Rør let ½ omgang rundt i glasset.

 Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

366,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TS Esker Gold + 6x Gents Kategori:

Læs mere …

Gold Gin & Tonic er lavet på den skønne skotske Esker Gold Gin, som har en unik krydret og sød smag. Ginnen er destilleret på nogle spændende botanicals, såsom rosa peber, sølv – birkesaft og honning.
Rosa peberen bidrager med den krydret smag, som så fint blender sammen med andre tilføjede krydderier. Den krydrede smag brydes af honningen, som bringer en dejlig sødme frem i ginnen. Sølv – birkesaften giver en skøn unik smag, som giver et anderledes udtryk i smagen.

Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, at da der skulle matches en tonic til ginnen, at det selvfølgelig bare måtte være en  Gents Swiss Roots Tonic. Tonicen kommer fra de schweiziske bjerge, og er meget mild i sin smag.  Den milde smag er som skabt til at give god plads til en spændende kvalitetsgin. Tonicen lader alle de unikke smagsnoter fra ginnen træde frem, og være det dominerende i G&T’en. Ginnens smagsnoter bliver yderligere løftet af den gode kulsyre i denne tonic.

Gold Gin & Tonic er en klassisk gin og tonic, hvor at den skønne gin smag får lov til at udfolde sig mest muligt.

 Se de andre Esker Gins her!

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort