DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gløgg Gin & Tonic

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Holland

 

Gløgg Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Varm gløgg ekstrakten op, og hæld den i glasset.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Kanel rives henover glasset.
  • Skræl et stykke appelsinskal af appelsinen, og vrid det hen over glasset.
  • En skive tørret appelsin lægges ned i glasset.
  • Rør let 1/2 omgang rundt.

Bestil igen

Gløgg Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

578,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Sir Edmond + 6 x MG Tonica Kategori: Tags: ,

Læs mere …

I vores Gløgg Gin & Tonic har vi kombineret to gode ting, og skabt en unik jule G&T. Den er nemlig lavet med både gin, tonic og gløgg ekstrakt. Og så er den varm. Den er helt perfekt til at skabe ekstra julehygge på de kolde aftener i december.

Ginnen er den fantastiske Sir Edmond Gin fra Holland. Vi bruger den hele året rundt i forskellige opskrifter. Men dens noter af vanilje og appelsin gør den særligt velegnet her op til jul. Der er en lidt sjov historie bag denne gin, dens noter af vanilje, navnet, og flamingoen der pryder flasken. Det siges, at en mand ved navn Sir Edmond, opdagede at vaniljen er klar til at blive høstet, når der kommer flamingoer på marken. Og denne gamle historie har altså inspireret til denne gin.

Der følger ikke Gløgg ekstrakt med i denne Gin & Tonic pakke, men det er heldigvis nemt at finde på denne tid af året. Til gengæld følger der 6 flasker skøn MG Tonica med. Det er en spansk tonic, der har en let bitterhed og en god kulsyre. Derudover er den meget citruspræget, og derfor forholdsvis frisk i smagen. Der bruges kun en lille smule i denne opskrift, men det er lige akkurat nok til at tilføre en let og lækker kombination af bitterhed og friske noter.

Hvis man synes at det lyder for alternativt med en Gløgg Gin & Tonic, så har vi heldigvis også andre spændende juleopskrifter.

Se vores andre juleopskrifter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort