DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gingle Bells Gin & Tonic

Alkohol

46,4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

 

Gingle Bells Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Læg en skive tørret appelsin ned i glasset.
  • Skræl et stykke appelsinskal af en appelsin, og vrid det hen over glasset.
  • Rør let 1/2 omgang.
  • Riv kanel hen over glasset.

Bestil igen

Gingle Bells Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Four Jiggers Gingle Bells + 6 x Doctor Polidori Dry Tonic Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Four Jiggers Gingle Bells Gin er en dansk julegin, som destilleres på destilleriet i Slagelse. Den er en Limited Edition, som er lavet særligt til julesæsonen 2021, for at have en gin, der passer til decembers julehygge.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på et destilleri, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

Denne julegin indeholder 13 økologiske botanicals, og har en alkoholprocent er på 46,4%. Med denne forholdsvis høje alkoholprocent, bringes alle ingredienser i spil og kompleksiteten reflekteres i smagsoplevelsen. Alle botanicals er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, og med øje for den bedst mulige kombination.

De mest fremtrædende smagsnoter i denne Four Jiggers Julegin, er appelsin, kanel og en smule ingefær. Det er nogle botanicals vi forbinder med jul, og både duft og smag leder tankerne hen på hyggelige juleminder.

I Gingle Bells Gin & Tonic bruger vi en masse isterninger, 4 cl af juleginnen, 100 ml Doctor Polidori Dry Tonic, en skive tørret appelsin og lidt revet kanel. Derudover fremhæver vi yderligere appelsinnoterne ved at vride lidt appelsinskal hen over glasset. Så er der ren julehygge på glas.

Se også Four Jiggers Gingle Bells Gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort