DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Electric Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Kryderet

Electric Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Toppes med frisk kværnet peber
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Electric Gin & Tonic

 Velbekomme.

 Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni

484,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Electric + 6x Archibald Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

 Electric GIn & Tonic er navnet på denne G&T med Achroous Gin & Archibald Tonic. Opskriftens navn kommer fra ginnens destilleri, Electric Spirits Co., som ligger i Leith i Scotland. Det er en spændende krydret opskrift med et komplekst smagsbillede.

Achroous Gin er destilleret på 7 forskellige botanicals, som alle bidrager til dens smag. Enebær, korianderfrø, lakridsrod, kvan og irisrod danner basen for en god klassisk gin. Hertil giver sichuan peber nogle unikke florale og citrus noter, og fennikelfrø bidrager med yderlige lakridsagtige anisnoter. Årsagen til at sichuan peber kan give de duftsnoter, er at det i virkeligheden slet ikke er peber.

Duften er netop præget af florale noter og en duft af citrus, fra sichuan peberen, og grønne nuancer af anis. I smagen trænger enebærrene igennem, men man fornemmer også træ-agtige noter fra de forskellige rødder, der er i. Man kan også mærke den søde anis smag, samt de friske citrusagtige noter. Ginnen føles lækker, varm og krydret lige tilpas på tungen, og med en dejlig bitterhed.

Køb ginnen for sig selv her!

Archibald tonic kommer fra et gammelt familie-destilleri i Frankrig, hvor man går meget op i at følge de gamle traditioner. Derudover går de meget op i bæredygtighed, og bruger derfor udelukkende lokale ingredienser fra Frankrig. Det betyder, at denne tonic får sine bitre noter fra enebær i stedet for kinin, som ikke vokser i Frankrig. Det giver en mere rund og mild bitterhed.

0
0 varer i alt
Køb gavekort