DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Dry Martini

Brand

,

Smagsnuancer

Tør

 

Dry Martini

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Afkøl glasset med is.
  • Brug et større glas hvori ginnen hældes.
  • Vermouth hældes i glasset.
  • Glasset fyldes med is og rør herefter flere omgange i glasset.
  • Hældes over i det afkølede glas og undgå is følger med.
  • citronskal vrides over og skallen ligges på toppen.

Bestil igen

Dry Martini

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 1 Gin + 1  Vermouth.

Velbekomme.

825,00 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Barr Hill Gin + Ferdinand's Dry Vermouth Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Dry Martini er lavet med Barr Hill Gin og Ferdinand’s Dry Vermouth. De forenes med en smule citronskal som garnish, og skal nydes iskoldt. Smagen er perfekt afrundet, og man kan tydeligt smage noter af honning fra ginnen.

Ferdinand’s Saar Dry Vermouth er verdens første vermouth lavet på riesling. Dens dufts- og smagsnoter er af moselvin og rieslingdruer, afrundet af krydrede noter. Man kan bl.a. ane koriander og timian. Det er essentielt for en god Dry Martini, at man bruger en vermouth i en ordentlig kvalitet.

Barr Hill Gin er en spændende klassisk gin til den søde side fra Caledonia Spirits Distillery i USA. Den er lavet på deres egen lokale rå honning. På den måde får den en blød sødme, der går rigtig godt sammen med bitterheden fra enebærrene. Den er helt perfekt til vores Barr Hill Vermont Gin & Tonic.

I modsætning til mange af vores andre gins, er denne udelukkende destilleret på to botanicals. Nemlig enebær og ren råhonning i verdens klasse. Men det betyder ikke, at den ikke har mange spændende smagsnuancer. Man kan nemlig smage forskellige florale noter fra råhonningen, der varierer efter årstiden.

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill Gin hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord siden. Deres historie startede i 2011, og i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

Køb her som enkelt flaske!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort