DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Deutsche Himbeeren Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig

 

Deutsche Himbeeren Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Toppes med frysetørret hindbær.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Deutsche Himbeeren Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

375,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Dreyberg Redberry Gin + 6 Dr. Polidori Grape Tonic Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Dreyberg Redberry opskrift med Doctor Polidori Grape Tonic og tørret hindbær har en dejlig frisk smag med skønne bærnoter. Det er en spændende og anderledes gin & tonic, der bedst kan beskrives som en blanding imellem en klassisk G&T, og en sød bær G&T. Vi kalder den for Deutsche Himbeeren Gin & Tonic.

Doctor Polidori Grape Tonic kommer, ligesom Dreyberg, også fra Tyskland. Den er både krydret og frisk, og har en dejlig smag af bittersøde druer. Den middeltørre bitterhed fra kininen passer super godt til de florale og krydrede nuancer fra urter og blomster.

Ginnen i vores Dreyberg Redberry opskrift har en dejlig smag af blandede røde bær, med tydelige noter fra granatæble og hindbær, som fint komplimenteres af klassiske gin botanicals.

Dreyberg Redberry Gin er meget smagfuld, med et smagsbillede prydet af botanicals som enebær, koriander, peber, mynte, hindbær, granatæble og solbær. Derudover indeholder den også både kvanrod og ribs.

Idéen bag denne gin var at skabe en sød og eksotisk gin til ginelskeren. Sødmen skulle således ikke skygge for smagen af gin, men derimod komplimentere og afrunde den. Det må man sige at den gør i den grad! Samtidigt har den fået et skud tysk edelweiss og alpeluft, der sammen med basen på tredobbelt destilleret vodka af højeste kvalitet, gør den mild og sød, men stadig tør og bitter, som gin bør være det.

Denne gin skiller sig ud på flere måder. Smagsmæssigt er den noget for sig selv, med de frugtige smagsnoter, der stadig giver plads til den klassiske gin-smag. Den er også anderledes i og med at mange frugt gins ofte har en lavere alkoholprocent. Denne gin formår at holde alkoholprocenten på 40%, og stadig have en sød og dejlig smag.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort