DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Distillers Choice Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Klassisk

 

Distillers Choice Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en appelsin, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Rør let ½ omgang.

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Four Jiggers Big Brother+ 6x Indi Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Distillers Choice Gin & Tonic er en klassisk G&T, lavet med Four Jiggers Big Brother Gin og en spansk Indi & Co Tonic. Ginnen er destilleret i Slagelse, Danmark, og har en væsentlig højere alkohol procent, hvilket gør den til en Navy Strenght.

Gin og tonicen smager dejligt klassisk af enebær, sort peber og ingefær, og har en dejlig varme og fyldighed. Den høje alkohol procent gør, at den bliver mere intens og kraftig i sine smagsnoter. Tonicen har en forholdsvis naturlig smag, og giver plads til ginnens smagsnoter. Den klassiske G&T toppes med appelsin duft, som frembringer de dejlige citrus noter i ginnen.


Four Jiggers Big Brother Gin 

Four Jiggers Big Brother Gin er en økologisk, håndlavet og dansk gin, som er destilieret på 96% landbrugsalkohol. Ginnen indeholder 12 forskellige botanicals, og har en alkoholprocent på 64,4%.
Den har en fyldig duft- og smagsnote af enebær, og vame krydrede noter fra sort peber, og ingefær. Den har en skøn friskhed fra citrusfrugter, og en sødme fra gulderødderne som bare fungere super fint sammen i denne unikke gin. Eftersmagen er blød, med noter fra citrus, lakrids, enebær og korianderfrø.

Se Four Jiggers produkter her! 

Indi & Co Tonic

Indi & Co Tonic er en spændende klassisk tonic, som har en sød og frisk smag. Det er en tonic som har en meget naturlig smag, og er lavet på bl.a. skallerne fra lime, citron  og appelsin, nigellafrø, kardemomme og kinabark. Tonicen er tilsat naturlig kininsmag, som giver den et klassisk udtryk.

Distillers Choice Gin & Tonic er sammensat med respekt for destilleriet og ginnens DNA, og er sammensat på en måde, hvor at de skønne smagsnoter i ginnen fremhæves og kommer til sin ret.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort