DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Daffy’s Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk, Klassisk

Daffys Gin
Udskriv

Daffy’s Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld gin i glasset.
  • Fyld glasset op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Tag skallen fra en citron, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Kviste af mynte slås på kanten af glasset og duftnoterne vil sprede sig ned i glasset.
  • Mynten lægges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Noter

Daffy’s Gin & Tonic

 

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

523,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Daffy's + 6x MG Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Daffy’s Gin & Tonic er lavet med den unikke Daffy’s gin fra Skotland og den spanske MG Tonica. Ginnen bliver slow distilled i små batches, hvilket gør den endnu mere eksklusiv. Der bliver kræset om detaljerne i denne gin.

Det er også fuldt fortjent, at denne gin har vundet intet mindre end otte guldmedaljer for sin smag. Både smag og duft har en utrolig friskhed, som kommer fra libanesisk mynte, italiensk citron og spansk appelsin. Denne friskhed klæder den ellers klassiske gin rigtig godt. Destilleret på en base af den bedste franske hvede, og med noter af enebær, kvan, irisrod, kassiabark og korinderfrø, kommer de friske noter af citrus og mynte ind og løfter ginnen til nye højder smagsmæssigt.

Den friskhed der findes i ginnen passer perfekt til den citrusprægede MG Tonica. MG Tonica kommer fra Spanien, og er en let klassisk tonic, med tydelige noter af citrus, og en god kulsyre. Sammen giver de en klassisk men frisk Daffy’s Gin & Tonic, der bestemt er værd at prøve.

Se vores gaveæske med MG Tonica her!

Destilleriet bag Daffy’s Gin hedder Strathmashie Distillery, og ligger i det skotske højland. Her, blandt nåletræer, hylder Chris Molyneaux gudinen Daffy. Hun er ginnens gudinde, og har været det siden 1700-tallet. Daffy er personificeringen og visualiseringen af gin, af smagen, charmen, kompleksiteten og dybden. For Chris er hans kone hans Daffy. Derfor prydes flasken med et maleri af hans kone, som gudinden Daffy. Maleriet er lavet af James Bond plakatkunstneren, Robert McGinnis.

0
0 varer i alt
Køb gavekort