DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Christmas Gin & Tonic

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

England

 

Christmas Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Fyld op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • En skive tørret appelsin lægges i glasset.
  • Skræl et stykke appelsinskal af en appelsin, og vrid det hen over glasset.
  • Kanel rives over glasset.
  • Rør let 1/2 omgang rundt.

Bestil igen

Christmas Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

510,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Slingsby Christmas Pudding + 6 x Aqua Monaco Herbal Tonic Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Denne Christmas Gin & Tonic er lavet med Slingsby Christmas Pudding Gin. Den har en helt fantastisk smag, der kan få selv den sureste nisse i julehumør. Med dejlige smagsnoter af julehygge, december, appelsin og kanel.

Ginnen fra Spirits of Harrogate blev lanceret i 2019, op til jul. Den er destilleret med bl.a. kanel, nelliker, appelsin, grape og andre vinterfrugter. Og så har den lagret på deres gin egetræsfade i 20 uger, for at tilføre lækre træ-noter og en anderledes varm bitterhed. Hvis man kender til Spirits of Harrogate, og deres Slingsby Gins, ved man også at de er ret gode til at lave gin. Og denne Christmas Pudding Gin er bestemt ingen undtagelse.

Til den skønne julegin følger 6 flasker Aqua Monaco Organic Herbal Tonic. Det er en skøn økologisk urte tonic fra München i Tyskland, lavet uden kinin. Den har en god kulsyre og citrussmag og er samtidig meget rund, pga. de middelhavs- og alpeurter der i stedet er tilsat. Tonicen er lavet med vand fra en kilde af ti-tusinde år gammelt gletsjervand. Alle ingredienserne er desuden naturlige, hvilket man godt kan fornemme på den dejlige smag.

Kombinationen af Slingsby Christmas Pudding Gin og Aqua Monaco Herbal Tonic i vores Christmas Gin & tonic, er en spændende smagsoplevelse fyldt med unikke smagsnoter og julestemning. Den er både krydret og urtet i smagen. Hvis man er mere til det lidt friske og bitre, har vi også en Bitter Christmas Gin & Tonic med samme gin.

Se vores andre juleopskrifter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort