DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Champagnebrus Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk, Sød

Champagnebrus Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset
  • Glasset fyldes med isterninger
  • Tonic hældes i glasset
  • Tag skallen fra en lime, og vrid den let hen over glasset, så duftnoterne lander på toppen
  • Rør let ½ omgang

 

Velbekomme.

Trykker du køb, får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

475,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bruni Collin's + 6x SÅ 1975 Citrus Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Champagnebrus Gin & Tonic er inspireret af den velkendte grønne sodavandsis af samme navn. Smagen er af sommer og citrus, og den er meget frisk og sød på samme tid.

Vi har brugt en Bruni Collin’s Gin i den. Bruni collin’s Gin er en spændende og unik gin, som har kraftige noter af citrus, og har en meget unik sødme i sig. Hertil har vi en SÅ 1975 Citrus Tonic, som er en frisk og citruspræget tonic med en dejlig sødme. Den er lavet på naturlige aromaer fra mange forskellige citrusfrugter, heriblandt lime, citron, appelsin og grapefrugt. For at komme helt tæt på den originale Champagnebrus Gin & Tonic smag, har vi toppet den med limeskal. Og den er selvfølgelig lavet på en hel masse isterninger.

Om ginnen

Bruni Collin’s gin er måske en gin som mange går udenom, indtil de har prøvet den. Det er ikke en af vores kønneste flasker, medmindre den selvfølgelig lige falder i ens smag. Designet er lidt særlig og anderledes, og den har faktisk vundet en pris i 2017 for flaskens design. Men uanset om man kan lide designet eller ej, så er det her altså en gin, der skal smages. Smagen er nemlig det, der overtaler de fleste ved denne gin. Det er endda en gin, som mange ikke-gindrikkere kan blive helt forfaldne til.

Det destilleri som producerer denne skønne gin, vil ikke afsløre deres hemmeligheder. Derfor ved vi ikke, hvilke botanicals de har brugt til at trylle den karakteristiske søde og friske smag frem. Men vi ved, at sødmen kommer fra en særlig nedvanding med sukkersirup. Dette sikrer ginnen dens gode smag, der også gør, at den kan nydes for sig selv over en isterning. Denne gin har vundet adskillige priser og medaljer for dens smag.

Skaberne er Manolo Martin, World’s cocktail Champion 2011, og Destilerias Joaquin Alonso, som har destilleret siden 1944.

Køb den som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort