DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bitter Sloe Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frugtig, Sød

 

Bitter Sloe Gin & Tonic
Udskriv

Bitter Sloe Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Ginlikøren hældes i glasset.
  • Fyld op med isterninger.
  • Tonic hældes forsigtigt i glasset.
  • Et stykke appelsinskal skrælles af, og presses hen over glasset med den orange side nedad.
  • Læg appelsinskallen i glasset.
  • Omrøres en halv omgang.

Noter

Bitter Sloe Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

375,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bertha's Sloe + 6 x Indi Tonic Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Bitter Sloe Gin & Tonic er en opskrift med Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør og Indi Tonic. Kombinationen er en G&T i en flot rød farve, med en skøn bittersød smag af slåenbær og appelsin.

Indi Tonic er en økologisk tonic fra Spanien. Alle dens ingredienser ligger i alkohol i optil 8 uger, inden de koges over et vandbad. På den måde bevares de naturlige olier fra ingredienserne, hvilket giver en mere naturlig smag. Den klassiske Indi Tonic har smagsnoter af kinin, citrus, appelsinskal og kardemomme.

Bitter Sloe Gin & Tonic får sin slåen smag fra Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør. Den er lavet på slåenbær og den lækre Bertha’s Revenge Gin. Ginnen er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver det unikke sødlige og fede udtryk, som er karakteristisk for Bertha’s Revenge Gin. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er bl.a. lavet med vilde slåenbær fra naturen omkring Ballyvolane gården. Slåenbærrene har ligget i blød i gin i flere måneder, før de bliver infuseret i det endelige produkt. Der bliver også tilsat lidt sukkersirup for at give en sødme til ginlikøren. Resultatet er en ginlikør, der er helt fantastisk både rent, og i en G&T.

Se ginlikøren som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort