DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bitter Christmas Gin & Tonic

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

England

 

Slingsby Bitter Christmas Gin & Tonic
Udskriv

Bitter Christmas Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gin hældes i glasset.
  • Fyld op med isterninger.
  • Hæld tonic i glasset.
  • Skræl et stykke grapeskal af grapefrugten, og vrid det hen over glasset.
  • Læg grapeskallen ned i glasset.
  • Rør let 1/2 omgang rundt.

Noter

Bitter Christmas Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

525,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Slingsby Christmas Pudding + 6 x Indi Tonic Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Bitter Christmas Gin & Tonic er navnet på vores mere bitre jule G&T med Slingsby Christmas Pudding Gin. Med fantastiske smagsnoter af bl.a. nelliker, kanel og grapefrugt bringer denne gin & tonic julestemning til alle ginelskere. I modsætning til vores andre juleopskrifter, er denne ikke lige så traditionelt julet med kanel og appelsin. Den er mere frisk og bitter i smagen.

Ginnen fra Spirits of Harrogate blev lanceret i 2019, op til jul. Den er destilleret med bl.a. kanel, nelliker, appelsin, grape og andre vinterfrugter. Og så har den lagret på deres gin egetræsfade i 20 uger, for at tilføre lækre træ-noter og en anderledes varm bitterhed. Hvis man kender til Spirits of Harrogate, og deres Slingsby Gins, ved man også at de er ret gode til at lave gin. Og denne Christmas Pudding Gin er bestemt ingen undtagelse.

Hertil har vi valgt den spanske Indi Tonic, som bidrager med en klassisk tørhed. Dog har den også en let sødme, og indeholder bl.a. lette noter af citrus og appelsin. Det er en økologisk tonic, der er lavet med udelukkende naturlige ingredienser. Smagen fra disse ingredienser er udvundet ved en særlig vandbadsmetode, som gør at flere af de naturlige olier bevares. Derved bliver smagen mere intens, men på en helt naturlig måde.

Sammensætningen af Slingsby Christmas Pudding Gin og Indi Tonic i vores Bitter Christmas Gin & tonic, er en lækker klassisk bitter Gin & Tonic, med unikke julenoter og en let friskhed. Ved at bruge grapefrugt som garnish, fremhæver vi de noter af grape, der allerede er i ginnen.

Se vores andre juleopskrifter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort