DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Bitter, Klassisk

Bertha's GT
Udskriv

Bertha's Gin & Tonic

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en grape, vrid den let ud over glasset og duftnoterne lander på toppen.
  • Tørret grapeskive ligges ned i glasset.
  • Rør let en ½ om gang.

Noter

Bertha's Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

448,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Bertha's Revenge + 6x MG Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Gin & Tonic er navnet på denne G&T, lavet med den irske Bertha’s Revenge gin. Det er en klassisk G&T til den friske side, med lette smagsnoter af grapefrugt. Tonicen fra MG giver en god kulsyre klassiske citrusfriske smagsnoter.

Bertha’s Revenge Gin er lavet som en hyldest til Irland. Derfor prydes den af den irske frontfiguren Big Bertha, som var verdens ældste malkeko på 48 år. Ginnen er lavet på et basedestillat på mælkevalle, fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen en karakteristisk fedme og sødme. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Der er altså en masse forskellige smagsgivere i denne gin, der alle bidrager til den gode smag.

Bertha’s Gin & Tonic er med MG Tonica, som kommer fra Spanien, og er en meget citruspræget tonic. Den har en god kulsyre, og friske noter af citron. Dog er det stadig en klassisk tonic, hvilket betyder at dens citrusnoter ikke er helt gennemtrængende.

Som garnish til denne opskrift bruges der grapeskal. Det gør vi for at fremhæve de noter af grapefrugt der allerede findes i ginnen. Derudover passer den friske og bitre grapeskal bare godt sammen med den andre noter i denne gin, og den lidt runde og fede fornemmelse den giver i munden.

Hvis man er til en mere tør, men stadig klassisk version, kan vi anbefale vores Irsk gin & Tonic. Den er med den mere klassiske Indi Tonic, og med lakrids som garnish.

Se opskriften på Irsk Gin & Tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort