DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Astronaut Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Sød

 

Astronaut Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Tag skallen fra en lime, vrid den let ud over glasset og duftnoterne vil lande på toppen.
  • Limeskallen lægges på toppen.
  • Toppes med vingummibamse.
  • Rør let en ½ om gang.

Bestil igen

Astronaut Gin & Tonic

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni

 

405,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Wint & Lila Strawberry + 6 x Indi Lemon Tonic Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Denne opskrift på Astronaut Gin & Tonic, er inspireret af den populære sodavandsis ved samme navn. Den er lavet på Wint & Lila Strawberry Gin og Indi lemon Tonic, og har selvfølgelig den karakteristiske vingummi i.

Indi tonics bliver produceret af Wint & Lila, og er derfor nærmest lavet til at matche deres lækre gins. Lemon varianten har en frisk og lettere syrlig smag af citroner og andre citrusfrugter. Den er lavet på deres traditionelle vandbadsmetode, der har bevaret flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde har den fået en naturligt kraftig smag.

Wint & Lila Strawberry Gin er lavet på den lige så skønne Dry Gin. Her er tilsat friske jordbær, hvilket resulterer i denne dejlige gin på 37,5% alkohol. Jordbærrene danner en blød og sød ramme omkring citrusnoterne. Jordbærsmagen suppleres fint af Dry Ginnens noter af citron, lime og appelsin, blandet med dybe krydrede noter af enebær. Ingredienserne i deres Dry Gin er enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod.

Astronaut Gin & Tonic er en af vores sødere gin & tonics, men den har stadig en god syre, og en dejlig friskhed. Den er lavet på gin og tonic, men er smagsmæssigt langt fra en klassisk gin & tonic. Den bør klart smages, hvis man kan lide astronaut is. Hvis man er mere til en endnu sødere gin & tonic, der smager af jordbær hele vejen igennem, kan vi anbefale en Triple Strawberry Gin & Tonic. Den er lavet med Indi Strawberry Tonic i stedet, der giver mere sødme.

Se opskriften her!

Om Wint & Lila

Wint & Lila stammer tilbage fra 1600 tallet. Her sejlede man med gin og rom mellem Europa og Amerika. Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere den gin der skulle sendes afsted. Derfor har de stadig den dag i dag et gammelt traditionelt fragtskib i deres logo.

De har det ældste destilleri i Spanien, og holder med stolthed liv i de gamle traditioner. Deres gin er fremstillet ved en gammel særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen dens bløde spiritussmag. Denne metode bevarer desuden mange flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen dybere og mere intens, men på en naturlig måde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort