DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Æble Gin & Tonic

Brand

Smagsnuancer

Frisk, Klassisk

 

Æble Gin & Tonic

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Gin hældes i glasset.
  • Glasset fyldes op med isterninger.
  • Tonic hældes i glasset.
  • Skiver af æblet lægges i glasset.
  • Rør let en ½ omgang.

Velbekomme.

Trykker du køb får du en opskrift sampak bestående af 3 tonic + 1 Gin. Vi giver 3 tonic oveni 

472,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): 11 & an Apple + 6x Doctor Polidori Grape Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Æble Gin & Tonic er en klassisk og frisk G&T, med dejlig smag af sprød æble. Den er lavet på den fantastiske 11 & an Apple Gin og en Doctor Polidori Grape Tonic. Det er en super G&T, hvor at det friske æble som botanical på toppen, fremhæver de søde æble noter i ginnen. Den har en dejlig smags- og duftafrunding af dejlige kryderier, såsom enebær og fennikel.


11 & an Apple Gin

Vores fantastiske 11 & an Apple Gin er destilleret på Four Jiggers destilleri i Slagelse. Det er en økologisk gin, som har nogle spændende botanicals. Det er her at det unikke navn også kommer på spil. 11 & an Apple står nemlig for at der er 11 botanicals i ginnen, og et æble!
De 11 forskellige botanicals er enebær, citronskal, citroner, ingefær, lakrids, fennikel, sort peber, appelsinskal, korianderfrø,kvan, gulerødder og selvfølgelig, æbler.

Doctor Polidori Grape Tonic

Doctor Polidori Grape Tonic er en krydret og frisk tonic, som har en dejlig smag af bittersøde druer. Den har en middeltør bitterhed fra kininen, som understøttes af florale og krydrede noter fra blomster og urter.
Tonicen er baseret på druer, og den har en anderledes bitter sødme. Producenten har altid været været hemmelighedsfulde, og derfor er vi ikke sikre på hvad den helt præcist er lavet på. Men vi ved at det er en lækker tonic, i en rigtig god kvalitet.

Se andre opskrifter fra Two Socks her! 

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort