DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin & Tonic opskrifter

Elsker du drinks med gin, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af opskrifter på drinks med gin og tonic, så du selv kan mikse dine egne drinks derhjemme og stadig sikre dig, at dine drinks bliver en stor succes. Læs mere om vores opskrifter …

Filtre

Viser 1–24 af 100 resultater

Hjemmelavede drinksopskrifter fra vores Innovation Lab

Gå på opdagelse i ginnens univers og besøg det belgiske klima, det skotske øland, det indonesiske køkken eller måske Göttingen botaniske have i Tyskland. Med vores gin og tonic opskrifter kan du besøge alle fire verdenshjørner og blive introduceret for de forskellige duftnoter og ginsmage i gins fra hele verden.

Hos Two Socks udvikler vi selv vores drinksopskrifter i vores Innovation Lab. Det er her magien opstår, og hvor vi kombinerer de forskellige gin og tonics på forskellige måder for at finde frem til de endelige opskrifter på vores lækre gin og tonics.

Med respekt for destillerierne og den oprindelige DNA i de forskellige gins er målet altid at sikre, at vores gin og tonics sammensættes på en måde, hvor de skønne smagsnoter i ginnen fremhæves og ginnen kommer til sin ret. Vores opskrifter på drinks med gin er derfor præciseret til perfektion, så du er sikret den gode ginsmag i alle vores gin og tonics.

Alle vores gin og tonic opskrifter er desuden udvalgt nøje, og du kan derfor være sikker på at finde en opskrift på en gin og tonic, der passer til din smag, uanset om du er garvet gindrikker eller ny til ginnens verden.

Vores drinksopskrifter kommer hele vejen rundt på smagspaletten og byder både på frugtige, tørre, krydrede, friske, røgede og klassiske smagsnuancer. Der er dermed noget til enhver smag, uanset om du er til de forfriskende eller mere tunge drinks med gin.

Lav lækre drinks med gin til enhver lejlighed

Vores opskrifter byder på drinks med gin til enhver anledning, uanset om du ønsker at nyde en forfriskende gin og tonic alene hjemme i haven en varm sommeraften, eller du er mere til at nyde en krydret gin og tonic sammen med familien eller vennerne til en god bid mad.

I menuen til venstre har du mulighed for at vælge drinksopskrifter ud fra smagsnuancer, så du finder en opskrift med en ginsmag, der passer til dine smagspræferencer. Du kan også vælge at sortere efter drinks med gin ud fra dit foretrukne brand.

Elsker du en god gin og tonic ligeså meget, som vi gør? Giv dig selv et frirum, hvor du læner dig godt tilbage med en god gin og tonic og lader de blide duftnoter ramme næsen, før de balancerede smagsnoter fylder munden med en skøn eftersmag. Med vores hjemmelavede luksus gin og tonic opskrifter kan du lade dig friste af nye og spændende gin og tonics, der tager dig med på en rejse ind i ginnens univers.

Vil du hellere opleve ginnen i de rustikke rammer, som den er vokset ud af, kan du også besøge Two Socks på vores gin bar i Aarhus eller vores ginbarer i København: Studiestræde, Halmtorvet og på Christianshavn eller prøve vores udsøgte ginsmagning, hvor du får mulighed for at prøve forskellige gins fra rundt om i verden og lære endnu mere om ginnens historie.

0
0 varer i alt
Køb gavekort