DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Vores historie indtil nu…

Two Socks®

En ægte og dyb passion for Gin ligger bag om Two Socks Gin Bar, som er nordens nye eksklusive Gin-bar, Gin Innovation Lab og Gin-onlineshop. Two Socks danner rammen for en stemningsfyldt Gin-oplevelse uden lige i rustikke og behagelige omgivelser.

Med en sublim gourmetsmag og sans for detaljen fortælles der historier hos Two Socks, alt imens der serveres Gin. Små anekdoter om destillerierne, olivenfadene, de åbne ildkar og lagringer i månedsvis tager os tilbage til Gin’ens oprindelse.

Hos Two Socks har vi respekt for destillerierne, som gør en endegyldig forskel for smagsnuancerne og sanserne. Med kærlighed og anderkendelse for det oprindelige dna i den enkelte gin, giver Two Socks produkterne nyt liv med selvudviklede Gin & Tonic Luksus opskrifter i Two Socks Innovation Lab. Det er her magien sker.

Two Socks er for alle – om du er Gin-entusiast eller nybegynder. Nye opdagelsesrejsende i Gin-universet krydser veje med garvede kendere i vores autentiske lokaler. Med denne tilgang kan vi invitere indenfor i en inkluderende og unik bar, hvor håndværk er alfa og omega. Og vi går ikke på kompromis. Med vores mangfoldige udvalg af Luksus og Premium Gin og Tonic fra hele kloden, kan hver enkelt Gin smages ren eller nydes med tonic. Uanset hvordan du foretrækker din Gin-oplevelse, kan vi garantere, at hver eneste note fra ingredienserne bliver fremhævet i enestående balance.

0
0 varer i alt
Køb gavekort