DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Julekalendere
Julen 2022
Ginsmagning

Jul hos Two Socks Ginbar

Julen nærmer sig, og måske er der i år særligt meget brug for lidt ekstra hygge i den mørke tid. Det kunne fx være i form af en spændende Gin & Tonic julekalender, til dig selv eller til en du holder af. Det kunne også være i form af en hyggelig oplevelse, som I kan nyde sammen i juletiden eller når det passer. Vi har nemlig både gavekort til ginsmagninger, og online ginsmagninger som I kan udforske derhjemme. 

Herunder har vi samlet lidt inspiration til ekstra hygge og forkælelse i juletiden.

Gin & Tonic julekalender og adventskalender

I år har vi 3 forskellige gin & tonic adventskalendere, og 1 stor julekalender. Vi har selvfølgelig sørget for at ændre indholdet, så det er nyt i forhold til sidste år. Dog vil der være enkelte gins og tonic, som før har været i, men med nye opskrifter og kombinationer i år.

Vores gin adventskalender giver lidt ekstra forkælelse og hygge til weekenderne. I de små adventskalendere gemmer der sig 1 miniature gin og 1 tilhørende tonic bag hver låge, og i den store adventskalender er der hele 2 forskellige gin & tonics bag hver låge.

Den store gin & tonic julekalender indeholder 24 små pakker, med gin hver anden dag, og tonic de andre dage. Således får man 12 unikke og spændende gin & tonics gennem december. Her medfølger også små opskriftskort med en lille tekst om ginnen, samt indkøbsliste til de friske frugter, og en lille pose med tørret garnish. Denne julekalender er den ultimative gin & tonic julekalender for gin-entusiater, og er pakket med lækre og eksklusive produkter.

Ginsmagning

Gavekort

Hos Two Socks har vi to forskellige gavekort. Det er naturligvis muligt at give et beløbsgavekort, som kan bruges på et besøg på en af vores ginbarer, enten til en smagning, nogle gin & tonics fra menukortet, mad, gaveæsker og meget mere.

Men som noget nyt, har vi nu også et gavekort til alle vores ginsmagninger, hvis du ønsker at give en hyggelig og spændende ginsmagning i gave. Her vælger du hvilken en af vores menuer du ønsker, og til hvor mange personer. På den måde kan du forkæle en du holder af med en dejlig oplevelse.

Giv en oplevelsesgave

Er du ude efter en unik og anderledes oplevelsesgave, som du kan dele med en du holder af? Herunder har vi samlet en række forslag til spændende oplevelser indenfor ginnens verden.
Klik på hver oplevelse for at læse mere.

– NYD EN ONLINE GINSMAGNING SAMMEN –
Denne oplevelse kan nydes hvor og hvornår det passer!

– FÅ EN EKSKLUSIV GINSMAGNING PÅ GINBAR –
Nyd en sanselig ginsmagning sammen i hyggelige omgivelser.

– BESØG VORES UNIKKE GINBARER –
Kom ind i en verden af eksklusive gin & tonics!

– GIV EN FLYVENDE GINSMAGNING –
Kom på sightseeing over København eller Aarhus, efterfulgt af en ginsmagning!

Two Socks Ginbar i København

Gaveinspiration julen 2022

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at finde den perfekte gave til dem du holder af. Herunder har vi samlet lidt forskellig gaveinspiration til julen 2022.

Leder du efter den perfekte gave til manden, der har alt? Så klik ind på vores forslag til årets gave til ham herunder, og lad dig inspirere af en masse lækre produkter. Eller hvad med julegaven til ginelskeren? Vi er sikre på, at enhver ginentusiast ville blive glad for en af vores eksklusive gaveæsker, eller måske en lækker tur på ginbar!

Er det gaven til hende du mangler, så har vi også samlet et spændende udvalg af gaver med gin & tonics.

Mest populære julegaver
Julegaven til hende
Julegaven til manden

Gaveidéer til under 300 kr.

0
0 varer i alt
Køb gavekort