DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Nordés Glas til G&T

80,00 kr. Inkl. moms

Et smukt dekorativt glas fra Nordes.

Varenummer (SKU): Nordes Glas 1 Kategori:

Beskrivelse

Disse glas fra Nordés er smukke og dekorative. Server dine gin & tonics i glas, der lader kvaliteten komme til sin ret. Hvis du laver en ordentlig gin & tonic med en kvalitets-gin, fortjener den næsten også et stilet glas.

Glassene er på lange stilke, med en robust fod. Selve glasset er stort, med god plads til en masse is og gin. Nordés logoet pryder den ene side af glasset, og giver et udtryk af eksklusivitet. Selve navnet og det karakteristiske blå kompas med en rød pil, der peger mod nordvest, passer perfekt til en Nordés gin & tonic. Glas med logo på giver også lidt af en bar-stemning, og kan måske bruges i en hyggelig gin hjemmebar.

Disse glas er både flotte og robuste, og er designet til gin & tonic. De er med andre ord lavet med øje for hvordan en god gin & tonic bør nydes. Kvaliteten er i top, man er ikke i tvivl om at de er lavet godt og med øje for detaljen.

Nordés, der står bag disse skønne glas, kommer fra den nordvestlige del af Spanien. Her destillerer de gin på de lokale Albariño druer, hvilket giver et sødt fundament for ginnen. De bruger fortrinsvis lokale ingredienser fra regionen Galicien.

Yderligere information

Brand

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort