DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Glas

Et ægte gin glas i et lækkert design er med til at sætte prikken over i’et, når du serverer din gin og tonic. Hos Two Socks finder du her på siden et udvalg af gin glas i forskellige variationer. Lad din gin og tonic præsentere sig fra sin bedste side med et ægte highball glas eller vælg et glas med stilk i et stilrent og klassisk design. Vores gin glas har både flotte farver og unikke former, der ser indbydende ud, og som er med til at fuldende din veltilberedte gin og tonic.

Er du ginentusiast er disse gin glas uundværlige, når du skal mikse en lækker gin og tonic, og sammen med vores luksus gin og lækre tonics vil de få dig til at fremstå som en ægte bartender, som dine gæster helt sikkert vil blive imponeret over.

Filtre

Viser et enkelt resultat

Vælg de rette gin og tonic glas

I vores sortiment finder du flere forskellige typer gin glas fra nogle af de kendte producenter, der også laver gin og tonic, herunder 1724 tonic, Gin Mare og Hernö. Hvilken type glas du ønsker at bruge til din gin og tonic er helt op til dig, men det kan være en fordel at sætte sig lidt ind i de forskellige typer gin og tonic glas, for der er nemlig en forskel.

Highball glas eller longdrink glas bruges ofte til drinks med kulsyre, da de hjælper med at bevare kulsyren i drinken. Da glasset er smalt og langt, bliver mængden af kuldioxid, der når op til overfladen, begrænset. Glassets form gør desuden, at drinken holdes køligere i længere tid. Når du drikker din gin og tonic i dette glas, vil du dermed kunne nyde en kold gin og tonic med brus, der varer i længere tid.

Ballonglas er glas, som typisk bruges til vin, men som også egner sig særligt godt til gin, da de giver ginnen mulighed for bedre iltning på grund af den store og brede overflade. Samtidig er de rummelige, så der er plads til både gin, tonic og masser af is. Ballonglas har ofte stilk og egner sig derfor også godt som gin glas, da du ved at holde på stilken undgår at varme glasset op, og kan nyde din gin og tonic helt kold.

Derfor skal du bruge gin glas til din gin og tonic

Nogle vil måske mene, at gin glas er overflødige, og at det ikke gør nogen forskel, om du drikker af et ægte gin og tonic glas eller et almindeligt glas. En stor del af ginoplevelsen ligger dog også i omgivelserne og i den måde din gin og tonic bliver præsenteret på. Et specialdesignet gin glas gør dermed smagsoplevelsen og hele ginoplevelsen meget bedre.

Hvis du gerne vil have en ægte ginoplevelse, er du også velkommen til at besøge Two Socks i en af vores ginbarer. Her inviteres du indenfor i vores unikke og rustikke lokaler, hvor håndværk spiller en afgørende rolle, og hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at byde dig velkommen med perfekt tilberedte gin og tonics fra hele verden. Når du besøger vores ginbar, vil du få en autentisk ginoplevelse, du sent vil glemme.

0
0 varer i alt
Køb gavekort