DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ginsmagning for virksomheder 

Skal dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner have en unik smagsoplevelse, hvor håndværk og kvalitet er i fokus, duftnoterne vækker sanserne og smagsoplevelsen bringes et niveau højre op?

Så tilbyder vi følgende:

Få vores eksklusive ginbar ud til jer

Skal I holde julefrokost, sommerfest eller bare en anden hyggelig sammenkomst i virksomheden, tilbyder vi hos Two Socks at komme ud til jer med vores eksklusive ginbar. Dette giver jer en unik mulighed for at få jeres helt egen ginbar, hvor I kan smage forskellige gins fra hele verden.

Ginbaren består af forskellige luksus og premium gins med tilhørende tonic. Vi bistår med det hele, og har både gin og tonic, glas, garnish og is med. Med vores eksklusive ginbar har I dermed alt, hvad I behøver til at skabe de perfekte rammer om en hyggelig dag eller aften.

Vil I hellere opleve vores skønne gin og tonics i autentiske omgivelser, er I også mere end velkommen til at besøge os i en af vores fire ginbarer. Her har I mulighed for at få den fulde ginoplevelse, når vi byder jer inden for i vores rustikke lokaler, hvor håndværk og autenticitet er i fokus.

 

Tak for en dejlig og lærerig oplevelse med virtuel ginsmagning. Vores 89 deltagere kunne slutte arbejdsugen med godt humør, klogere på tonic og gin, og godt underholdt af jeres bartender. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kolleger, og dem giver vi nu videre til Two Socks.

Med venlig hilsen
Jens Jørgen
Zacco

Hør mere om jeres muligheder for at få vores eksklusive ginbar ud til jer. Udfyld formularen herunder, eller send en mail til susanne@two-socks.com.

  Ginsmagning på baren

  Der smages på udvalgte premium og luksus gin fra både små og større destillerier. Jeres vært fortæller om den enkelte gin samt destilleriet og personerne bag. Samtidig er der mulighed for at se, hvordan den enkelte gin og tonic bliver lavet, og høre mere om gin og tonic opskriften.

  Supergodt, velstruktureret og underholdende event, der samtidig gav os et indblik gin verdenens historie med tips og tricks.
  Kan varmt anbefales!

  Venlig hilsen
  Camilla Nan Dahl
  DanofficeIT

  Hør mere om jeres muligheder for at prøve en ginsmagning for hele virksomheden på en af vores barer. Udfyld formularen herunder, eller send en mail til susanne@two-socks.com.

   Virtuel ginsmagning for virksomheder

   Ønsker du at give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en unik smagsoplevelse, hvor håndværk og kvalitet er i højsæde? Med en virtuel ginsmagning kan du give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en unik mulighed for at smage på et udvalg af vores eksklusive gin og tonics hjemme i deres egen stue.

   Hos Two Socks afholder vi løbende virtuel ginsmagning. Her får du og dine medarbejdere tilsendt en pakke med gin og tonics, garnish samt opskrifter. Med en virtuel ginsmagning fra Two Socks smages der på udvalgte premium og luksus gin fra både små og større destillerier, alt imens jeres bartender undervejs fortæller om den enkelte gin samt destilleriet og personerne bag.

   Under den virtuelle ginsmagning er der mulighed for at se og blive guidet i, hvordan den enkelte gin og tonic blandes og tilberedes. Imens I sidder og nyder jeres gin og tonics, vil en af vores kompetente bartendere fortælle jer mere om opskriften og de forskellige gin og tonics, som vi har udvalgt til jer.

   I alle vores virtuelle ginsmagninger har vi nøje udvalgt og sammensat vores eksklusive gin og tonics, så de vækker sanserne og giver en smagsoplevelse, der bringes op på et højere niveau.

    

   “En lækker kasse, hvor der ikke mangler noget”, “En rigtig god rundtur i GT universet”, “Utroligt hvad ham fra Two Socks ved”, “En sjov oplevelse”, “Lækker Gin, og også sjove tonics”, “Noget for enhver smag”
   – Dette var blot nogle af medarbejdernes udtalelser efter ginsmagningen.

   Tak for en rigtig god oplevelse. Vi er simpelthen så glade for at vi valgte jer, til dette arrangement

   Jyske Fritid, Jyske Banks medarbejderforening.

   Hør mere om jeres muligheder for en virtuel ginsmagning for hele virksomheden. Udfyld formularen herunder, eller send en mail til susanne@two-socks.com.

    Online fredagsbar for medarbejderne

    Skal I holde virtuel/online fredagsbar? Hvorfor så ikke gøre det med en lækker gin og tonic i hånden! Hos Two Socks tilbyder vi et stort udvalg af eksklusive gin og lækre tonics, der fungerer perfekt til den virtuelle fredagsbar.

    Forkæl og overrask dine medarbejdere med en pakke med vores spændende gin og tonics. Hos Two Socks hjælper vi dig med at sammensætte et udvalg af vores gin og tonics, med tilhørende garnish, der passer til jeres smag.

    I pakken vedlægger vi desuden vores egne opskrifter til de gin og tonics I får. Dette giver dig og dine medarbejdere mulighed for nemt at blande skønne gin og tonics, der giver jer en unik og autentisk smagsoplevelse.

    Pakkerne med gin og tonic sendes direkte ud til medarbejderne. Så er I klar til at skåle sammen til jeres virtuelle fredagsbar!

    Two Socks sammensatte og leverede pakker med alt, hvad vi havde brug for til selv at lave gode gin og tonics til vores virtuelle fredagsbar. Det var en stor succes, og medarbejderne var begejstrede.

    John, direktør i OnlineSynlighed.dk

     

    Hør mere om jeres muligheder for en virtuel/online ginsmagning for alle medarbejderne. Udfyld formularen herunder, eller send en mail til susanne@two-socks.com.

     0
     0 varer i alt
     Køb gavekort