DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tema Tirsdag ginsmagning

Tema Tirsdag på Two Socks

I august 2022 har vi opstartet et helt nyt koncept, som vi kalder Tema Tirsdag. Det går ud på, at vi hver tirsdag laver ginsmagninger indenfor et tema, som skifter uge for uge. Alle vores 4 ginbarer er med i konceptet, og det fungerer ved at hver bartender har frihed indenfor temaet, til at vælge hvad I skal smage.

Til Tema Tirsdag er prisen lavere end ved vores almindelige ginsmagninger. Der er ikke tapas inkluderet i Tema Tirsdags smagningen, men lette anretninger og snacks fra vores mad-menu kan tilkøbes.

I smagningen er følgende inkluderet:

3 stk. Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic
1 stk. Gin rent á 40 ml

250 kr. pr. person

 

Det er selvfølgelig også muligt at få denne smagning uden at have bestilt bord, spørg din bartender om tirsdagen. Har du allerede prøvet vores tema tirsdag før, er den gode nyhed, at oplevelsen skifter hver uge, da vi hver uge præsenterer et nyt tema! Herunder kan du se en oversigt over temaerne de kommende tirsdage.

 

AUGUST 2022

23/8: Engelske gin
Vi tager en tur tilbage til hvor ginnen stammer fra, og går på opdagelse blandt vores mange fantastiske gins fra England. Dette tema kan både byde på originale klassiske gins, og de mere moderne engelske gins med alverdens spændende smagsnoter.

30/8: Australien
Vores udvalg af australske gins er forholdsvis begrænset, til gengæld er dem vi har, meget spændende. Dette tema byder på unikke smagsnoter og gins med anderledes botanicals, som ikke findes udenfor Australien.

 

SEPTEMBER 2022

6/9: Ginlikører
Ginlikørerne er alle vores spændende gins med en alkoholprocent på mindre end 37%. Det bliver sødt, friskt og frugtigt, og bare super lækkert.

13/9: De klassiske
Vi fokuserer på den helt Old School og klassiske Gin & Tonic stil, med fokus på smagen af enebær. Kom og smag hvordan der alligevel er forskel på de forskellige Gin & Tonics indenfor det helt klassiske.

20/9: Tyskland
Vi tager en tur til Tyskland, der bl.a. har givet os spændende gins som Von Hallers, Dreyberg og selvfølgelig hele Ferdinand’s serien!

27/9: Rabarber
Vi genkalder os smagen af sommer med lækre og forfriskende rabarber Gin & Tonics.

 

OKTOBER 2022

4/10: Tonic
Her vil der være fokus på det nye danske Tonic brand, SÅDAN! Tonic, fra vores venner i Slagelse. Det vil naturligvis stadig være en ginsmagning, men dagens udvalgte G&T’er vil være med fokus på smagsnoterne fra SÅDAN! Tonic.

11/10: Slåen
Vi har flere forskellige gins og ginlikører med slåen, som alle er super lækre. Derudover er det spændende at sammenligne, hvordan der alligevel er forskel på de forskellige slåen gins og ginlikører.

18/10: London Dry
London Dry Gin har som sådan ikke noget at gøre med London. Det er en metode at lave gin på, hvor alle ingredienser bliver destilleret sammen i én omgang. En teknik der er svær at mestre, men som kan give et helt fantastisk resultat.

25/10: Sverige
Vi tager en tur nord på til vores svenske naboer, som i den grad kan finde ud af at lave gin!

 

NOVEMBER 2022

1/11: USA
På den anden side af Atlanten ved de også, hvordan man laver gode og spændende gin. Kom og smag vores amerikanske udvalg.

8/11: Mediterranean
Midt i det mørke efterår drømmer vi os sydpå til sol, sommer og middelhavet. Sydeuropa byder på en masse spændende smagsnoter, der fungerer super godt i gin.

15/11: Skotland
Det skotske højland er hjemstedet for flere forskellige destillerier, der alle byder på spændende og unikke gins.

22/11: Navy Strength
Vi hylder de engelske soldaters ture til søs, med en tirsdag dedikeret til de stærke Navy Strength Gins. De høje procenter bringer dybe og intense smagsnoter frem i ginnen.

29/11: Two Socks og Four Jiggers
Vores søster-virksomhed i Slagelse står bag produktionen af både Two Socks Gin og Four Jiggers Gin. Denne tirsdag byder vi velkommen ind i vores helt eget gin univers.

 

DECEMBER 2022

6/12: Appelsin
Det er december, og en af julens populære ingredienser, er appelsin. Vi byder på en smagning med fokus på appelsin, på flere forskellige måder.

13/12: Irland
Irland er endnu et land, der historisk set har budt på mange spændende gins. Her fokuserer vi på høj kvalitet og lokale råvarer.

Flere datoer følger!

0
0 varer i alt
Køb gavekort