DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. SE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 80 kr.

GInsmagning, Two SocksGinsmagning Two Socks

GINSMAGNINGER

Hos Two Socks er ginsmagningerne både for den garvede og den nye gindrikker og har du ikke stiftet bekendskab med ginnens verden endnu så er netop ginsmagningen en god mulighed at prøve. Uanset hvor du er på din rejse i mellem enebærene og håndplukkede botanical, lagret gin og mange andre lækre gindetaljer så kan vi tilpasse din ginsmagning så den passer netop til dig.

I enestående balance fremhæves smagsnoterne på såvel rene gin og som gin og tonics. Med sans for detaljerne fortæller din vært under ginsmagningen små anekdoter om destillerierne og om menneskerne bag. Der vil altid være sat god tid af, så du kan nyde din ginsmagning i ro og mag.

Ginsmagningen afholdes i vores skønne og rustikke lokaler på Klostertorvet 4, Aarhus C, som fremhæver en autentiske så vel på oplevelse og på smagsnuancer.

Velbekomme.

Virksomhedsginsmagning

Skal dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner have en unik smagsoplevelse. Hvor håndværket og kvalitet er i fokus, hvor duftnoterne vækker sanserne og smagsoplevelsen bringes et niveau højre op, kontakt os her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.