DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Kom på opdagelse i en verden af gin med ginsmagning. Her får du mulighed for at smage på gins fra hele verden og blive opdateret på din gin historie. Gin er nemlig ikke bare gin. Ginnens historie har rødder langt tilbage i tiden og stammer oprindeligt fra Holland, hvor den blev kaldt for ”genever”. Efter trediveårskrigen i det 17. århundrede blev ginnen udbredt i England, hvor den blev forfinet, og først herefter blev ginnen verdenskendt.

I dag bliver gin produceret rundt om i hele verden, og findes derfor i en lang række af forskellige brands og med mange forskellige typer smagsnoter, der strækker sig fra de klassiske og tørre smagsnuancer over til de frugtige og søde. I ginuniverset er der dermed også noget til enhver smag, uanset om man er til den klassiske tørre gin og tonic eller mere til en sød og blød ginsmag.

Hos Two Socks er vi ikke gineksperter, men i stedet nørdede ginentusiaster, som ønsker at skille sig ud ved at tilbyde luksus og premium gin og tonic til både den nye og garvede gindrikker, der er anderledes og lidt mere specielle, og som er baseret på vores egne opskrifter, som vi selv udvikler i vores Innovation Lab. Derudover er vi dybt passionerede omkring gin og den historie, der ligger bag de forskellige typer gin og tonics. Det er dén historie vi ønsker at fortælle dig og den rejse ind i ginnens verden med forskellige smagsnoter, botanicals og andre spændende gindetaljer, som vi ønsker at tage dig med på i vores ginsmagning.

1 Gin serveret rent a 10 ml
3 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

(ekskl. tapas)

Der vælges gin mellem 80 & 110 kr. 

1 Gin serveret rent a 10 ml
3 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

Inkl. let tapasanretning

Der vælges gin mellem 80 & 110 kr. 

1 Gin serveret rent a 10 ml
4 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

Inkl. let tapasanretning

Der vælges gin mellem 80 & 110 kr. 

 .
4 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

Inkl. let tapasanretning

Der vælges gin mellem 80 & 110 kr. 

.
4 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

Inkl. let tapasanretning

Der vælges gin mellem 110 & 220 kr. 

Luksus

3 Gin serveret rent a 10 ml
5 Gin & Tonic a 40 ml Gin & 100 ml Tonic

Inkl. let tapasanretning

Der vælges gin mellem 110 & 220 kr. 

Alle menuer er tiltænkt til 1 person

Kom til gin smagning i Aarhus

Hos Two Socks har du mulighed for at komme til ginsmagning i vores ginbar i Aarhus. Gin smagning i Aarhus er en unik ginoplevelse både for den garvede og den nye gindrikker. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med ginnens verden, så er ginsmagning en god mulighed for dig. Uanset hvor du er på din rejse imellem enebærrene og håndplukkede gin botanicals, lagret gin og mange andre lækre gindetaljer, så kan vi tilpasse din ginsmagning, så den passer netop til dig og din smag.

Når du bestiller en ginsmagning i Aarhus, skræddersyer vi ginsmagningen specielt til dig. Ginsmagning er derfor for alle – uanset om du er nybegynder eller garvet gindrikker. Gennem vores erfaring og store viden om gin sammensætter vi en gin-menu, der lever op til dine forventninger. Ved ginsmagningen får du mulighed for at smage på vores hjemmelavede gin og tonics, der er baseret på vores egne udviklede ginopskrifter. Gennem de nøje udvalgte tonics og garnish fremhæves smagsnoterne i ginnen og skaber en enestående balance, der lader ginnen komme til sin ret.

Med sans for detaljerne fortæller din vært dig undervejs i ginsmagningen små anekdoter om destillerierne og om menneskerne bag. Der vil altid være sat god tid af, så du kan nyde din ginsmagning i ro og mag og få en ginoplevelse udover det sædvanlige.

Gin smagning i Aarhus afholdes i vores skønne og rustikke lokaler på Klostertorvet 4 i Aarhus C, som fremhæver det autentiske ved oplevelsen såvel som ved smagsnuancerne i de servede gin og tonics.

Gin smagning i København

Hos Two Socks er det også muligt at komme til ginsmagning i vores gin barer i København; på Christianshavn, Halmtorvet og Studiestræde. Gin smagning i København foregår på samme måde som ved gin smagning i Aarhus. Her skræddersyer vi ginsmagningen specielt til dig, alt efter om du er velkendt eller ny i ginuniverset. Skal ginsmagningen foregå i forbindelse med en særlig anledning, sørger vi desuden også for at sammensætte en menu, der passer til jer – uanset om ginsmagningen skal foregå i forbindelse med et personalearrangement eller en polterabend.

Til ginsmagning i København får du mulighed for at smage på et udvalg af lækre gins fra forskellige steder af verden sammen med skønne tonics. Vores gin og tonics er baseret på vores egne opskrifter, der er særligt udviklet med respekt for ginnens DNA, og dermed nøje sammensat, så smagsnoterne i ginnen fremhæves, og både gin, tonic og garnish skaber en perfekt harmoni.

Undervejs i ginsmagningen vil din vært underholde med spændende fortællinger om historien bag de gins og tonics, som du får mulighed for at smage på samt give dig et indblik i de forskellige smagsnuancer og botanicals, der kommer til udtryk i gin fra forskellige steder af verden.

Gin smagning hos Two Socks Ginbarer i København afholdes i vores flotte rustikke lokaler, som danner den perfekte ramme om en autentisk gin-oplevelse.

Ginsmagning for virksomheder

Skal dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner have en unik smagsoplevelse, hvor håndværket og kvalitet er i fokus, hvor duftnoterne vækker sanserne og smagsoplevelsen bringes et niveau højre op?

Vi tilbyder ginsmagninger til virksomheder – få vores eksklusive ginbar ud til jer, besøg os på en af vores barer eller afhold ginsmagningen virtuelt.

Vi tilpasser ginsmagningen til jeres ønsker.

Virtuel ginsmagning hos Two Socks

Som noget nyt kan du nu komme til virtuel ginsmagning hos Two Socks. Med vores virtuelle ginsmagning får du en unik mulighed for at prøve et udvalg af vores lækre gin og tonics – hjemme hos dig selv. Når du bestiller din billet til vores virtuelle ginsmagning, sender vi vores nøje udvalgte gin og tonics samt garnish hjem til dig. Her får du alt, hvad du har brug for, så du er klar til at lave og smage på nogle af vores lækre gin og tonics, når vi sender live på Facebook.

Under den virtuelle ginsmagning guider vi dig til, hvordan du skal lave dine gin og tonics ud fra vores opskrifter, og mens du sidder hjemme i stuen og nyder din gin og tonic i ro og mag, fortæller vi dig spændende anekdoter om de gins og tonics, som vi har udvalgt specielt til dig.

Velbekomme.

0
0 varer i alt
Køb gavekort