DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Halmtorvet

Adresse

Halmtorvet 10
1700 København V, Denmark
Telefon: 60 56 01 47
E-mail: info@two-socks.com

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 16 til 24
Fredag og lørdag: kl. 12 til 02
Søndag: (Lukket)

Ginsmagning

Om baren

Two Socks Ginbar på Halmtorvet i København

Midt i det hyggelige byliv bag Københavns Hovedbanegård, ligger Two Socks Ginbar på Halmtorvet. Den centrale beliggenhed gør ginbaren let at komme til og fra. Det omkringliggende miljø er meget stemningsfyldt og præget liv i gaden, med mennesker ved de mange små borde foran restauranterne og caféerne.

Two Socks Ginbar på Halmtorvet er den nyeste af vores fire ginbarer, og har ligesom de tre andre, en rå og autentisk indretning. Der er brugt norske traller til de håndlavede borde, og baren er ligeledes bygget af rustikt træ. Den simple og rå indretning giver et trendy og afslappet udtryk, der danner de perfekte rammer for en hyggelig eftermiddag eller aften. Atmosfæren er uformel og rolig, og stemningen er underbygget af behagelig lounge musik.

I vores gin bar på Halmtorvet er det vigtigt for os at give gode gin og tonic oplevelser, med unikke gin og tonics i skønne omgivelser. Den 100 kvadratmeter bar er velindrettet med hyggelige siddepladser til både større og mindre selskaber. Der er også mulighed for at sidde udendørs og nyde en gin og tonic. De kompetente værter sørger for god service samt spændende fortællinger om vores mange forskellige gin og tonics.

Oplev vores store udvalg af unikt sammensatte gin og tonics

I vores Two Socks gin bar på Halmtorvet handler det om den gode gin & tonic oplevelse. Vi går op i kvalitet og godt håndværk, og hver enkelt gin og tonic bliver lavet med øje for detaljen. Vi har selv udviklet og sammensat de spændende gin & tonics på vores velassorterede menukort. Det har vi gjort med det formål at sammensætte nye og unikke smagskombinationer, der på bedste vis fremhæver de autentiske smagsnoter i ginnen. Selvom vi godt kan lide at eksperimentere, er det nemlig meget vigtigt for os at gøre det med respekt og kærlighed overfor de destillerier, der har fremstillet ginnen.

Vores sortiment byder på eksklusive gin fra hele verden, som alle er nøje udvalgt til vores ginbarer. Når vi sammensætter vores gin-opskrifter, tager vi altid højde for de botanicals ginnen er destilleret på. Vi sørger også for at udvælge en tonic og garnish, der passer til. På den måde opnår vi en harmonisk og lækker gin & tonic, der på fineste vis fremhæver de unikke smagsnoter i lige netop dén gin. Hvis du synes, at det er spændende, fortæller vi meget gerne mere om de forskellige ginner og deres oprindelse.

Vi er ginentusiaster hos Two Socks, og vi elsker at byde andre velkommen ind i vores ginunivers. Uanset om du er en passioneret gindrikker, eller helt ny i ginnens verden, er du velkommen hos Two Socks. Vores værter står klar til at guide dig gennem unikke smagsoplevelser med gin og tonic, og fortælle dig om de forskellige muligheder.

Træd ind i vores unikke ginunivers på Halmtorvet i København

Vores gin bar på Halmtorvet i København byder velkommen i vores rustikke og hyggelige omgivelser. Lad dig inspirere af vores imponerende udvalg af forskellige gin & tonics, ekstra stærke Navy Strength gin og tonics, rent gin med is og forskellige andre gincocktails. Hertil kan du nyde et lækkert tapasbræt med ristet brød, eller en gourmet toast på surdejsbrød.

Hvis du er nysgerrig på vores udvalg, og gerne vil prøve lidt forskelligt, tilbyder vi også eksklusive ginsmagninger på vores ginbar. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte gins fra vores ginunivers, eller blive guidet igennem af vores kompetente værter, der også vil fortælle dig om de forskellige gins.

Hvis vores ginbar på Halmtorvet ligger for langt fra dig, er du meget velkommen på vores andre ginbarer. På Two Socks Århus, Two Socks Christianshavn og Two Socks Studiestræde får du samme autentiske gin & tonic oplevelse, med samme fokus på høj kvalitet og personlig service.

Se kontrolrapport

0
0 varer i alt
Køb gavekort