DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. | SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 99 KR.

Two Socks Odense

Adresse

Jernbanegade 17
5000 Odense C, Denmark
Telefon 60 56 09 99
E-mail: info@two-socks.com

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 17 til 00
Fredag og lørdag: kl. 15 til 01
Søndag: Lukket

Lukket d. 24/12, 25/12, 31/12 & 1/1

Om baren

Two Socks gin bar i Odense

Beliggende centralt på Jernbanegade i Odense C, lige ved siden af kongens have og teatret, finder du Two Socks gin bar. Two Socks er en unik gin bar med et stort og eksklusivt udvalg af luksus og premium gin. Kom indenfor i vores rå og rustikke lokaler, hvor simpelhed, autenticitet og håndværk er i højsæde. Dette kommer til udtryk i selve indretningen såvel som i vores lækre udvalg af gin og tonics.

De rustikke og rå vægge, lavet af blandt andet norske traller, samt de rustikke træborde og træbænke danner rammen om en hyggelig, uformel og afdæmpet atmosfære, hvor der er plads til alle. Her kan både større og mindre forsamlinger samles i et af vores 2 stemningsfyldte rum om en autentisk og unik gin-oplevelse. Du er også velkommen til at tage plads i vores unikke og rustikke selvbyggede bar. Det er her, du kan blive præsenteret for hele vores store eksklusive gin-udvalg og smage på gins fra hele verden.

I vores gin bar i Odense gør vi meget ud af at skabe de bedste rammer for dig. Det betyder derfor også, at vores kyndige og kompetente værter sørger for, at du altid får professionel service. Uanset om du er garvet gindrikker eller ny til gin-universet, er du velkommen.

Ginbar med egne luksus gin og tonics

Vores gin bar i Odense er bygget op omkring det simple og autentiske, og det kommer også til udtryk i vores gin og tonics. Hos Two Socks udvikler vi nemlig vores egne gin og tonic opskrifter i vores Innovation Lab. Gennem erfaring og viden om ginnens botanicals, og med respekt for destillerierne, skaber vi nye og forbedrede ginopskrifter, der giver nyt liv til smagsnuancerne i ginnen uden at overdøve dem.

Hos Two Socks er vi nørdede og passionerede ginentusiaster. Vi elsker at lege med gin-opskrifter og udvælger vores tonics med omhu, så de sammen med ginnen og den nøje udvalgte garnish skaber en harmonisk gin og tonic. Vi skaber altid vores gin og tonics med respekt for ginnens DNA. Det betyder, at vi opretholder ginnens autenticitet ved at kombinere den med tonics og garnish, der understøtter ginnens oprindelige smagsnuancer. På den måde er du altid sikret en autentisk smagsoplevelse med vores egne gin og tonic opskrifter.

Gå på opdagelse i ginuniverset i vores gin bar i Odense

I vores gin bar i Odense er alle velkomne, og vi tilbyder en unik smagsoplevelse fra vores store og alsidige udvalg af luksus og premium gins, uanset om du er en garvet gindrikker eller ny til ginuniverset. Hertil tilbyder vi også tapas og toast, som du har mulighed for at nyde sammen med din gin og tonic.

Ønsker du at få mere viden om hele vores gin og tonic koncept, er vi også altid klar til at give en god og spændende historie med på vejen om de luksus og premium gin og tonics, som vi tilbyder i vores gin bar i Odense eller om vores udvikling af gin og tonic opskrifter i vores Gin Innovation Lab. Er du nysgerrig på ginuniverset og interesseret i at lære mere om gins fra hele verden, tilbyder vi også en spændende ginsmagning, hvor du kan få mulighed for at gå på opdagelse og smage på udvalgte gins fra vores gin-univers.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores gin bar i Odense, er du også velkommen til at besøge vores Two Socks® Ginbar i Aarhus og Studiestræde i København eller Halmtorvet i København. Her får du samme unikke smagsoplevelse med vores skønne luksus og premium gin og tonics lavet ud fra vores egne selvudviklede opskrifter.

Se kontrolrapport

Ginbar Odense
Daffys Gin MG Tonica
Two Socks Tapas anretning
Updating…
  • Ingen varer i kurven.