DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Studiestræde

Adresse

Studiestræde 48
1554 København V
Telefon 60 56 09 35
E-mail: info@two-socks.com

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 16 til 00
Fredag og lørdag: kl. 12 til 02
Søndag: (Lukket)

Ginsmagning

Om baren

Two Socks Ginbar på Studiestræde

Two Socks på Studiestræde i København er en unik ginbar, der ligger lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen. Ginbaren har dermed en central beliggenhed med gode muligheder for offentlig transport. Dette gør det lettere at komme til og fra, så du nemt kan komme ind og nyde en af vores eksklusive gin og tonics.

Two Socks ginbar på Studiestræde er en af vores nyeste ginbarer, ud af nu fire. Ligesom de tre andre ginbarer er Two Socks på Studiestræde bygget med simple, rustikke og autentiske lokaler med vægge lavet af norske traller, simple håndlavede træborde og en rustik selvbygget bar. Dette er med til at danne rammen om en rolig, hyggelig og uformel atmosfære, hvor alle er velkomne. De simple, rustikke lokaler giver samtidig mulighed for at få en fuld autentisk ginoplevelse.

I vores gin bar på Studiestræde har vi med vores 300 kvm plads til både større og mindre forsamlinger. De 150 kvm ligger placeret i kælderen, hvor større forsamlinger har mulighed for at nyde en lækker gin og tonic eller deltage i en eksklusiv autentisk ginsmagning.

Ginbar på Studiestræde i København med eksklusivt udvalg af gin og tonics

Hos Two Socks har vi stort fokus på autencitet, kvalitet og håndværk. Dette kommer til udtryk i indretningen af baren såvel som i vores gin og tonics. Vi udvikler nemlig selv vores egne gin og tonic opskrifter med henblik på at give nyt liv til smagsnuancerne i ginnen. Vores opskrifter udvikles dog altid med respekt for destillerierne og ginnens DNA, så de autentiske smagsnoter i ginnen bevares.

Når du besøger vores ginbar på Studiestræde, står vi klar til at byde dig velkommen med en af vores mange hjemmelavede gin og tonics fra vores egne opskrifter. Hos Two Socks har vi et stort udvalg af luksus og premium gins fra hele verden, og der er derfor noget til enhver smag. Uanset om du er ny til ginuniverset, eller du er en erfaren ginentusiast. Vi laver din gin og tonic, så du får den fulde smagsoplevelse, uanset om du er til en klassisk dry gin, eller du hellere vil prøve en af vores søde likør gins.

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige destillerier og gins, giver vi dig også meget gerne en spændende anekdote eller to om de forskellige gins eller vores handcrafted produkter. Vil du have en eksklusiv introduktion til ginnens verden, kan vi også varmt anbefale dig at prøve vores ginsmagning. Her har du mulighed får at smage på et udvalg af luksus og premium gins, imens en af vores medarbejdere fortæller historien bag de forskellige gins.

Besøg Two Socks ginbar i København for en unik ginoplevelse

Besøg Two Socks ginbar på Studiestræde, og giv dig selv muligheden for at få en unik ginoplevelse i autentiske og rustikke omgivelser. Med vores store eksklusive ginudvalg har du mulighed for at smage på gins fra hele verden. Enten alene, eller sammen med nogle af vores mange lækre tonics.

Vi står klar til at byde dig på en lækker gin og tonic fra vores egne opskrifter. Nyd dem i vores afslappende, rolige omgivelser i vores autentiske lokaler sammen med et lækkert tapasbræt eller toast.

Bor du ikke i nærheden af vores ginbar på Studiestræde eller på Halmtorvet, er du naturligvis også velkommen til at besøge Two Socks i Aarhus eller Two Socks på Christianshavn. Her får du samme autentiske og unikke ginoplevelse, som hos Two Socks i København.

Se kontrolrapport

0
0 varer i alt
Køb gavekort