DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Aarhus

Adresse

Klostertorvet 4
8000 Aarhus, Denmark
Telefon: 60 56 01 78
E-mail: info@two-socks.com

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 16 til 24
Fredag og lørdag: kl. 12 til 02
Søndag: (Lukket)

Ginsmagning

Om baren

Two Socks Ginbar i Aarhus

På Klostertorvet i hjertet af Smilets by finder du Two Socks – en unik gin bar med et eksklusivt gin-udvalg. Her inviteres du indenfor i vores rustikke lokaler, som danner rammerne om en afdæmpet og rolig atmosfære toppet med stemningsfyldte toner af behagelig lounge musik.

Med det autentiske udtryk for øje kommer ginbaren til sin ret gennem rå og rustikke vægge lavet af norske traller og simple møbler med rustikke håndlavede træborde. Ligesom bordene, er baren håndbygget i rustikt træ. I baren har du mulighed for at få et glimt af vores store og eksklusive udvalg. Vi har god gin fra hele verden, som vi serverer rent eller sammen med vores store udvalg af lækre tonics.

Vores gin bar i Aarhus består af 3 unikke og rustikke lokaler med en afdæmpet og behagelig stemning. Her er der plads til alle og såvel store som små selskaber. Uanset om I kommer 2 eller 10 personer, sikrer vi altid en skræddersyet og professionel service leveret af vores kyndige værter.

Gin og tonic bar med selvudviklede gin og tonic opskrifter

I vores gin bar i Aarhus er det vigtigt for os, at du får den fulde autentiske gin-oplevelse. Derfor byder vi på hjemmelavet gin og tonics lavet på vores egne selvudviklede gin og tonic opskrifter, som vi har udviklet i vores Factory Lab. Her udvikles vores hjemmelavet gin og tonic opskrifter med kærlighed og med respekt overfor destillerierne og ginnens historie. Det betyder, at vi altid sørger for at bevare ginnens oprindelige DNA i vores gin og tonic opskrifter, så du får den fulde smagsoplevelse med ginnens autentiske smagsnoter.

Er du interesseret i at vide mere om vores gin og tonic koncept, står vi også altid klar til en spændende snak om vores handcrafted produkter, udvikling af opskrifter igennem vores Gin Innovation Lab samt historierne bag de forskellige luksus og premium gin. Hertil kan vi også varmt anbefale en spændende ginsmagning, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores gin-univers.

Få en unik ginoplevelse i vores gin bar i Aarhus

Giv dig selv muligheden for at smage på god gin fra hele verden i unikke og rustikke omgivelser. Vores eksklusive ginudvalg i vores gin bar giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde din gin rent eller sammen med en af vores mange skønne tonics. Vi tilbyder også lækre toast eller tapas, som du kan nyde sammen med din gin og tonic.

Hos Two Socks ginbar i Aarhus er der plads til alle. Med over 100 gins og 15 tonicvand, står vi klar til at servere en lækker gin og tonic til dig. Det gælder uanset om du er ginentusiast eller blot en nysgerrig nybegynder. Så hvad enten du ønsker at nyde et glas god gin og tonic til en hyggelig og afslappet sammenkomst, et firmaarrangement eller over et brætspil med udkig til Klostertorv, byder Two Socks dig velkommen indenfor.

Har du ikke mulighed for at besøge vores gin bar i Aarhus? Du behøver heldigvis ikke at gå glip af en skøn smagsoplevelse med vores eksklusive udvalg af gin og tonics. Vi har nemlig også tre ginbarer i København; på Studiestræde, Halmtorvet og på Christanshavn. De kører på samme koncept, og her er du også er mere end velkommen til at besøge os.

Se kontrolrapport

0
0 varer i alt
Køb gavekort