DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Christianshavn

Adresse

Sankt Annæ gade 5
1416 København K, Denmark
Telefon: 60 56 09 99
E-mail: info@two-socks.com

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 16 til 00
Fredag og lørdag: kl. 12 til 02
Søndag: (Lukket)

Ginsmagning

Prøv en af vores ginsmagninger på baren. Se menuerne her, eller book bord til en ginsmagning på Two Socks Christianshavn her.

Om baren

Two Socks gin bar på Christianshavn

Beliggende centralt på Christianshavn, finder du Two Socks gin bar. Two Socks er en unik gin bar med et stort og eksklusivt udvalg af luksus og premium gin. Kom indenfor i vores rå og rustikke lokaler, hvor simpelhed, autenticitet og håndværk er i højsæde. Dette kommer til udtryk i selve indretningen såvel som i vores lækre udvalg af gin og tonics.

De rustikke og rå vægge, lavet af blandt andet norske traller, samt de rustikke træborde og træbænke danner rammen om en hyggelig, uformel og afdæmpet atmosfære, hvor der er plads til alle. Her kan både større og mindre forsamlinger samles i et af vores 2 stemningsfyldte rum om en autentisk og unik gin-oplevelse. Du er også velkommen til at tage plads i vores unikke og rustikke selvbyggede bar. Det er her, du kan blive præsenteret for hele vores store eksklusive gin-udvalg og smage på gins fra hele verden.

I vores gin bar på Christianshavn gør vi meget ud af at skabe de bedste rammer for dig. Det betyder derfor også, at vores kyndige og kompetente værter sørger for, at du altid får professionel service. Uanset om du er garvet gindrikker eller ny til gin-universet, er du velkommen.

Ginbar med egne luksus gin og tonics

Vores gin bar på Christianshavn er bygget op omkring det simple og autentiske, og det kommer også til udtryk i vores gin og tonics. Hos Two Socks udvikler vi nemlig vores egne gin og tonic opskrifter i vores Innovation Lab. Gennem erfaring og viden om ginnens botanicals, og med respekt for destillerierne, skaber vi nye og forbedrede ginopskrifter, der giver nyt liv til smagsnuancerne i ginnen uden at overdøve dem.

Hos Two Socks er vi nørdede og passionerede ginentusiaster. Vi elsker at lege med gin-opskrifter og udvælger vores tonics med omhu, så de sammen med ginnen og den nøje udvalgte garnish skaber en harmonisk gin og tonic. Vi skaber altid vores gin og tonics med respekt for ginnens DNA. Det betyder, at vi opretholder ginnens autenticitet ved at kombinere den med tonics og garnish, der understøtter ginnens oprindelige smagsnuancer. På den måde er du altid sikret en autentisk smagsoplevelse med vores egne gin og tonic opskrifter.

Gå på opdagelse i ginuniverset i vores gin bar på Christianshavn

I vores gin bar på Christianshavn er alle velkomne, og vi tilbyder en unik smagsoplevelse fra vores store og alsidige udvalg af luksus og premium gins, uanset om du er en garvet gindrikker eller ny til ginuniverset. Hertil tilbyder vi også tapas og toast, som du har mulighed for at nyde sammen med din gin og tonic.

Ønsker du at få mere viden om hele vores gin og tonic koncept, er vi også altid klar til at give en god og spændende historie med på vejen om de luksus og premium gin og tonics, som vi tilbyder i vores gin bar på Christianshavn eller om vores udvikling af gin og tonic opskrifter i vores Gin Innovation Lab. Er du nysgerrig på ginuniverset og interesseret i at lære mere om gins fra hele verden, tilbyder vi også en spændende ginsmagning, hvor du kan få mulighed for at gå på opdagelse og smage på udvalgte gins fra vores gin-univers.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores gin bar på Christianshavn, er du også velkommen til at besøge vores Two Socks® Ginbar i Aarhus og Studiestræde i København eller Halmtorvet i København. Her får du samme unikke smagsoplevelse med vores skønne luksus og premium gin og tonics lavet ud fra vores egne selvudviklede opskrifter.

Se kontrolrapport

0
0 varer i alt
Køb gavekort