DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Winter Raspberry Gin

Inspireret af en skotsk hindbærdessert, har vi her Zymurgorium Winter Raspberry Gin. Dens søde og friske smag fra hindbærerne kan bringe sommerminder frem på selv de koldeste vinterdage.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS800436 Kategorier: ,

Læs mere …

Zymurgorium Winter Raspberry Gin er inspireret af den traditionelle skotske dessert kaldet Cranachan, eller ”at kærne” på skotsk gælisk.

Denne gin repræsenterer den kolde vinter, der følger sommerens varme dage, hvor folk fejrede høsten af hindbær. Dem der stadig havde hindbær tilbage fra sommerens høst, lavede en vinterversion af desserten, hvilket bragte minderne fra den festlige sommer tilbage.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om at gøre god gin mere udbredt og mangfoldigt. Derfor er priserne på deres produkter også virkelig gode. Et andet mål de har, er at have en bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Zymurgorium Winter Raspberry Gin har en sød og frugtig smag, der giver en blød fornemmelse i munden og kan varme selv det koldeste hjerte op i den lange vinter.

Denne gin passer super godt sammen med Bermondsey Tonic. Det er en tonic, der virkelig giver plads til at man kan smage alle nuancer af ginnen. Kombinationen giver derfor en skøn gin & tonic, med en dejlig smag af hindbær.

Køb som gaveæske med tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort