DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium The Original Gin

Den originale Zymurgorium Gin, destilleret på deres honningbaserede Manchester Vodka, og med over 20 forskellige botanicals, er en spændende og smagfuld gin.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS800016 Kategorier: ,

Læs mere …

Zymurgoruim original gin er den første gin fra det Manchesterbaserede destilleri. Den originale gin lagde bane for resten af Zymurgoriums gins, som alle er destilleret med deres honningbaserede Manchester vodka. Hvis man skulle være i tvivl om hvor man skal starte, er Zymurgorium Manchester’s Original Gin altid et sikkert valg.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Det er ikke så udpræget i deres originale gin, som i nogle af de andre. Den indeholder dog alligevel adskillige utraditionelle botanicals, der ikke er set i gin før.

De vil gerne åbne op for mangfoldigheden, og gøre gin mere udbredt. Derfor hører disse gins også til blandt nogle af vores laveste priser.

Et andet mål de har, er at have en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter. De bruger desuden deres overskud til at hjælpe bl.a. naturen, og landmændene i forskellige ulande.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Zymurgorium Original gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

Denne gin passer super godt sammen med den franske Archibald Tonic. Kombinationen bliver en let og lækker klassisk gin & tonic, med unikke undertoner fra denne særprægede gin.

Køb Zymurgoruim original gin som gaveæske med tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort