DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Sweet Violet Gin 18,7% 500ml

Martsviolen formår at sætte sit eget præg og fungerer perfekt som et last touch til enhver anledning, da den bringer en unik og raffineret men sød smag frem.

250,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

500ml

Land

England

Brand

Alkohol

18,7%

Varenummer (SKU): TS800054 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Martsviolen formår at sætte sit eget præg i denne Zymurgorium Sweet Violet Gin, og fungerer perfekt som et last touch til enhver anledning, da den bringer en unik og raffineret men sød smag frem. Blomstens alsidighed gør sig bestemt også gældende i denne gin likør, da man kan nyde den for sig selv, mixet i en is, ja selv i bagværk!

Så giv cocktailen et ekstra kick med denne fantastiske gin likør.

Den smukke lilla Zymurgorium Sweet Violet ginlikør kommer fra England. Hos Zymurgorium i Manchester er de super dygtige til at lave gin, og har efterhånden mange spændende gins på markedet. De går meget op i at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad en gin skal indeholde.

De vil gerne åbne op for mangfoldigheden, og gøre gin mere udbredt. Derfor hører disse gins også til blandt nogle af vores laveste priser.

Et andet mål de har, er at have en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter. De bruger desuden deres overskud til at hjælpe bl.a. naturen, og landmændene i forskellige u-lande.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskablige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Se vores andre Zymurgorium gins her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort