DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Marmalade Gin 40% 500ml

Denne Manchester Marmalade Gin er lavet på den fineste traditionelle Manchester marmelade, og forskellige botanicals, heriblandt citrusfrugter.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS800269 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Zymurgorium Marmalade Gin er en skøn gin lavet på appelsinmarmelade. Marmeladen kommer fra Duerr’s, som er Storbritanniens ældste familieejede producent, der går helt tilbage til 1881. Ginnen er destilleret på Zymurgoriums egen honningbaserede Manchester Vodka.

Denne gin er traditionelt destilleret for at drive hovedingrediensens smag frem. Med en række af forskellige citrusfrugter, har den det perfekte mix af bittersødhed og florale aromaer. Ginnen får et meget let gyldent skær fra Duerr’s marmelade, der ligeledes bidrager med en masse smag og sødme til ginnen.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om at gøre god gin mere mangfoldigt. Derfor er priserne på deres produkter også virkelig gode. Et andet mål de har, er at have en bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Zymurgorium Marmalade gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

Denne gin passer super godt sammen med Indi Strawberry Tonic for en Sød Appelsin Gin & Tonic. Alternativt er den god med Indi Lemon Tonic, i en Frisk appelsin Gin & Tonic.

Køb Zymurgorium Marmalade Gin som gaveæske med tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort